F Νέος ...Justice τίτλος και αποκαλύψεις για το Superman vs Batman! - FilmBoy Νέος ...Justice τίτλος και αποκαλύψεις για το Superman vs Batman! - FilmBoy
  • Latest News

    Νέος ...Justice τίτλος και αποκαλύψεις για το Superman vs Batman!


    Βγήκε ο επίσημος τίτλος της ταινίας: ‘Superman v Batman: Dawn of Justice’ ...κι αν βγάζαμε το πρώτο μισό του τίτλου, θα μπορούσε να γίνει χαλαρά προεκλογικό σλόγκαν του Κασιδιάρη!

    Καταρχάς, μου κάνει εντύπωση ότι κράτησαν σχεδόν ατόφιο το αρχικό προσχέδιο του τίτλου, αυτό το απλοϊκό αλλά αμεσότατο ‘Superman vs Batman’ (με εξαίρεση αυτό το ‘s’ που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από το ‘vs’ – το ‘vs’ είναι σύντμηση του λατινικού ‘versus’, που σημαίνει ‘εναντίον– ενώ το ‘v’ μέχρι τώρα ήταν αποκλειστικά και μόνο τίτλος σειράς με εξωγήινους με την κουκλάρα Morena Baccarin κι τίποτα άλλο δεν σημαίνει).
     

    Τώρα τι θέλουν να πουν με το ξερό, άσχετο ‘v’, δεν ξέρω, πάντως είναι λίγο χαζό αυτό το ψαλίδισμα, για μένα τουλάχιστον. 

    Όσο για τον υπότιτλο, εννοείται πως μιλάμε για έμμεση αλλά οφθαλμοφανέστατη νύξη προς τη συγκρότηση της Justice League - πόσο πιο λιανά να στο κάνει, βγάζει μάτι…
     

    Και πάμε τώρα στο δεύτερο νέο, το οποίο λίγο-πολύ το περιμέναμε, αλλά αλλιώς είναι να το υποθέτεις κι αλλιώς να σου το λένε κάποιοι που έχουν στενές επαφές με την πηγή πληροφοριών.

    Έτσι λοιπόν, ο Kevin Smith, ο σεναριογράφος-σκηνοθέτης των ‘Clerks’, ‘Dogma’ και ‘Ο Ζακ και η Μίρι Γυρίζουν Πορνό‘  και παρ’ ολίγον σεναριογράφος της παρ’ ολίγον ταινίας του Tim Burton για τον Superman το 1997, με παρ’ ολίγον Κλαρκ Κεντ τον Nicolas Cage (!!!), έκανε αποκαλύψεις για τη στολή του ‘νυχτερίδα’ στο επερχόμενο φιλμ, σημειώνοντας πως ο ίδιος ο Snyder του είχε δείξει ένα σχέδιό της λίγους μήνες νωρίτερα. 

    Ειδικότερα, δηλώνει:
     

    «…Αν θέλετε να δείτε πως μοιάζει αυτή η ^&%$# στολή, απλώς πηγαίνετε στη συλλογή The Dark Knight Returns του Frank Miller, στον τρίτο τόμο, το Hunt the Dark Knight […] γι’ αυτό αγκάλιασα αυτό το παλικάρι τόσους μήνες πριν». 

    Πάλι μπορούμε να υποθέσουμε πως πρόκειται για μία μισο-τελειωμένη εκδοχή ή για μία από τις πολλές στολές που μπορεί να προβάρει ο ‘Μπατμανίδης’ στην νέα ταινία, αλλά και πάλι η ασπρόμαυρη φωτογραφία που διέρρευσε με τον Affleck προς τα εκεί συγκλίνει.
     

    Αλλά βασικά ρε παιδιά, όλα ωραία και καλά, τη Wonder Woman όμως πότε θα την δούμε; 

    Μέχρι και το σώβρακο του Άλφρεντ κοντεύετε να αποκαλύψετε σε sneak-peak των γυρισμάτων κι απ’ την κοπελιά τίποτα.  
    Ούτε νύφη να περιμέναμε πια…

    Πασχάλης Μαντζαρίδης.
     
        
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Νέος ...Justice τίτλος και αποκαλύψεις για το Superman vs Batman! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top