F Ο Ray Fisher στο ρόλο του Cyborg στο Batman vs Superman - FilmBoy Ο Ray Fisher στο ρόλο του Cyborg στο Batman vs Superman - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Ray Fisher στο ρόλο του Cyborg στο Batman vs Superman


    Λοιπόν τελευταία αρχίζουν και ενεργοποιούνται εκεί στην Warner και σιγά-σιγά συμπληρώνουν το παζλ των δικών τους κομιξάδικων ταινιών. 

    Για το αβάπτιστο προς το παρόν ‘Man of Steel 2’ ο λόγος, καθώς μετά τον Superman (Henry Cavill), τον Batman (Ben Affleck), την Wonder Woman (Gal Gadot), τον Lex Luthor  (Jesse Eisenberg) και τον μπάτλερ του ‘Μπατμανίδη’ Alfred (Jeremy Irons), οι λεβέντες της WB ανακοίνωσαν πως προστίθεται στο καστ και ο Ray Fisher, ο οποίος θα υποδυθεί τον Cyborg.

    Βέβαια, το Variety λέει πως ο ρόλος του δεν θα είναι τόσο μεγάλος, αλλά «...θα έχει ένα πολύ πιο σημαντικό ρόλο όταν η Warner και η DC αναπτύξουν περισσότερες ταινίες σχετικές με το σύμπαν της Justice League, όπως επιβεβαιώνουν και πηγές».     

    Όπου Cyborg φανταστείτε έναν ‘έγχρωμο’ Robocop με παραπάνω δερματάκι και στο λιγότερο μπατσικό του. 

    Ωστόσο και ο εν λόγω ήρωας κουβαλάει μια δραματική ιστορία από πίσω του σαν τον ‘Ρομπομπάτσο’, διότι πρόκειται για έναν άριστο μαθητή- νεαρό κολλεγιόπαιδο με μούσκουλα, με διακρίσεις στο μπέιζμπολ και με γκόμενα, τέλος πάντων ένα άτομο που ρούφηξε με καλαμάκι το αμερικάνικο όνειρο και το ρεύτηκε κιόλας, αν και είχε 2 μεγάλες ατυχίες: 

    1η) να διαθέτει γονείς επιστήμονες ‘πυροβολημένους’ που τον χρησιμοποιούσαν συστηματικά σε πειράματα για να του αυξήσουν το IQ του, λες και το ‘χε ανάγκη αφού είχε γκόμενα ο άνθρωπος, 
    2η) να μπει στο εργαστήριο μια κρύα νύχτα και να πέσει πάνω σ’ ένα αποτυχημένο πείραμα διαγαλαξιακού ταξιδιού, απ’ όπου ένα μπιχλιάρικο κτήνος έρχεται μουσαφίρης στη διάστασή μας κι αντί να κεράσει παραδοσιακά λουκούμια του Ορίωνα φτιαγμένα με τα πλοκαμάκια του, ορμάει στο επιστημονικό προσωπικό. 

    Σκοτώνει την μαμά του τυπά και τον ίδιο τον τυπά τον τραυματίζει σοβαρά, πριν ο μπαμπάκας καταφέρει και πάλι να το στείλει στον αγύριστο. 

    Επειδή όμως ο τυπάς μετά την επίθεση του τέρατος ψιλοψοφάει, ο καλός μπαμπακούλης του χώνει δυο-τρία-πέντε-εκατόν ογδόντα εννιά μηχανικά εμφυτεύματα για να τον κρατήσει στη ζωή και τον κάνει ρομποτοειδές. 
     

    Τώρα, ποιος είναι αυτός ο Ray Fisher που διάλεξαν για να τον ερμηνεύσει; 
    Είναι ένας 24χρονος ηθοποιός με σαιξπηρικό ρεπερτόριο ο οποίος είχε ακουστεί για πρωταγωνιστικό ρόλο στο επερχόμενο Star Wars του J.J. Abrams, αν και δεν ξέρουμε κατά πόσο τελικά θα συμμετέχει σ’ αυτό πλέον, ενώ η μεγαλύτερη του περγαμηνή είναι η ερμηνεία του ως Μοχάμεντ Άλι σε περσινή θεατρική παραγωγή στο Μπρόντγουει. 

    Καλή επιλογή φαίνεται…  

    Πασχάλης Μαντζαρίδης.
         
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Ray Fisher στο ρόλο του Cyborg στο Batman vs Superman Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top