F Crossbones trailer: O John Malkovich είναι ο Μαυρογένης στη νέα σειρά του NBC - FilmBoy Crossbones trailer: O John Malkovich είναι ο Μαυρογένης στη νέα σειρά του NBC - FilmBoy
  • Latest News

    Crossbones trailer: O John Malkovich είναι ο Μαυρογένης στη νέα σειρά του NBC


    Όλα δείχνουν ότι το NBC βασίζεται σε κορυφαίους πρωταγωνιστές για τις σειρές του. 

    Η νέα πολιτική μοιάζει να αποδίδει και έτσι, μετά το The Blacklist με τον James Spader, έχουμε το Crossbones με τον John Malkovich.
     

    Τελευταία, οι διάσημοι ηθοποιοί που γνωρίσαμε από δημιουργίες της μεγάλης οθόνης, μας εκπλήσσουν με τη συμμετοχή τους σε παραγωγές για την τηλεόραση. 

    Κάτι παρόμοιο συνέβη και με τη συμμετοχή του John Malkovich, τον οποίο θα απολαύσουμε σύντομα ως τον περίφημο πειρατή Μαυρογένη, μόλις τελειώσει ο Hannibal.
     

    Ο τηλεοπτικός του «αντίπαλος» θα είναι ο Richard Coyle, γνωστός βρετανός ηθοποιός (Grabbers) στο ρόλος ενός γιατρού που θα απειλήσει την κυριαρχία του Μαυρογένη.
     

    Η σειρά αποτελεί δημιουργία του Neil Cross (Luther και επεισόδια του Doctor Who).
     

    Το Crossbones φιλοδοξεί να γίνει η καλοκαιρινή επιτυχία του NBC και το τρέιλερ μας προϊδεάζει για μία γενναιόδωρη και ελπιδοφόρα παραγωγή. 

    Άλλωστε, οι πρωταγωνιστές σίγουρα θα «τραβήξουν» τα βλέμματα του κοινού αρχικά. 
    Ελπίζουμε να καταφέρουν και να τα κερδίσουν.

    Σοφία Μπαγατέλα.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Crossbones trailer: O John Malkovich είναι ο Μαυρογένης στη νέα σειρά του NBC Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top