F Η Jessica Chastain θα είναι η νέα Marilyn Monroe; - FilmBoy Η Jessica Chastain θα είναι η νέα Marilyn Monroe; - FilmBoy
  • Latest News

    Η Jessica Chastain θα είναι η νέα Marilyn Monroe;


    Η Marilyn Monroe  είχε πρωταγωνιστήσει σε αρκετές ταινίες κατά τη διάρκεια της ζωής της, αλλά μετά το θάνατό της εμφανίστηκε σε ακόμη περισσότερες ως χαρακτήρας. 

    Η επόμενη ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τη Marilyn στη μεγάλη οθόνη φαίνεται πως θα είναι η Jessica Chastain στη ταινία Blonde του Andrew Dominik

    Σύμφωνα με το TheWrap, το Blonde άρχισε να δουλεύεται από το 2010, αλλά ο Dominik βρέθηκε να σκηνοθετεί πρώτα το Killing Me Softly

    Εν τω μεταξύ, μια άλλη ταινία με θέμα τη Marilyn, το My Week With Marilyn είχε ήδη κυκλοφορήσει χωρίς να κάνει ιδιαίτερη αίσθηση στο κοινό. 

    Όπως μαθαίνουμε, η ταινία Blonde θα αφηγηθεί όλη την  ιστορία της Marilyn Monroe ξεκινώντας από τα παιδικά της χρόνια, αλλά δεν θα χαρακτηρίζεται ως βιογραφική ταινία. 

    Θα βασίζεται στη νουβέλα του Joyce Carol Oates με τον ίδιο τίτλο, η οποία θέλει να δείξει τη ταραγμένη αλλά πλούσια εσωτερική ζωή της Marilyn βασιζόμενη σε πραγματικά γεγονότα της ζωής της. 

    Το σενάριο είναι γραμμένο από τον ίδιο τον Dominik και μάλιστα ο ίδιος χαρακτήρισε τη ταινία ως "...μια πραγματικά λαμπερή συναισθηματική εφιαλτική ταινία-παραμύθι" (τι είπε ο άνθρωπος!!). 

    Το βιβλίο του Oates είχε ήδη "υιοθετηθεί" για τη δημιουργία μιας  TV miniseries με πρωταγωνίστρια την Poppy Montgomery

    Η Chastain φαίνεται πως έχει δηλώσει το ενδιαφέρον της για το ρόλο αλλά ακόμα δεν έχει γίνει επίσημη επιβεβαίωση, τα πράγματα όμως δείχνουν πως η συμφωνία θα κλείσει. 

    Όλα αυτά βέβαια υποθέτοντας πως η  Chastain θα βρει το χρόνο να βάλει τα γυρίσματα του Blonde στο πρόγραμμά της, μιας και ήδη είναι κλεισμένη με τα γυρίσματα του The Zookeeper's Wife
    Ο Dominik  πάντως ελπίζει να ξεκινήσει τα του Blonde τον Αύγουστο. 

    Η Chastain μπορεί να φανεί σε αρκετούς ότι δεν είναι η σωστή επιλογή για να ενσακρώσει την Marilyn αλλά δεν πρέπει να ξεχάσουμε πως τη πρώτη της υποψηφιότητα για Όσκαρ τη κέρδισε κάνοντας μια "υποτιμημένη ξανθιά" στη ταινία The Help το 2011. 

    Έσεις τι λέτε; 

    Δήμητρα Διαμαντούλη.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Jessica Chastain θα είναι η νέα Marilyn Monroe; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top