F [REC] 4: Apocalypse trailer και poster για το πολυαναμενόμενο φινάλε - FilmBoy [REC] 4: Apocalypse trailer και poster για το πολυαναμενόμενο φινάλε - FilmBoy
  • Latest News

    [REC] 4: Apocalypse trailer και poster για το πολυαναμενόμενο φινάλε


    Δεν ξέρω τι θα έπρεπε να περιμένουμε από την τέταρτη και τελευταία ταινία του [REC] franchise, αλλά από το trailer που μόλις κυκλοφόρησε από την Filmax φαίνεται ότι έχουμε μια μικρή ...αλλαγή πλεύσης! 

    Σε σκηνοθεσία Jaume Balaguero (Sleep Tight), το [REC] 4: Apocalypse επαναφέρει την Manuela Velasco στο ρόλο της δημοσιογράφου Angela Vidal, αποχωρίζεται και πάλι το found-footage και όλη η δράση μεταφέρεται στη θάλασσα.

    Αφήνοντας τελείως στην άκρη το τρίτο και πιο αδύναμο [REC]³ Genesis, του Paco Plaza (μαζί αποτέλεσαν το Ισπανικό ντουέτο των δύο πρώτων φιλμ), ο Balaguero πιάνει την ιστορία από το σημείο που τελείωσε το δεύτερο μέρος, με την "διάσωση" της Angela Vidal και την μεταφορά της σε ένα μυστικό πλωτό στρατιωτικό εργαστήριο, κάπου στα ανοιχτά της Μεσογείου.

    Εκεί ο ιός θα εξαπλωθεί, με την αναλογία ανάμεσα στα ζόμπι - δίποδα και τετράποδα - και το πλήρωμα του πλοίου να αρχίσει να γέρνει επικίνδυνα προς ...μαντέψτε ποια πλευρά!

    Σίγουρα στα θετικά η επιστροφή της Velasco, μιας και εξακολουθεί να είναι χάρμα ιδέσθαι, η οριστική εγκατάλειψη του υπέρ-κορεσμένου πλέον found-footage, όπως και η επανατοποθέτηση της ιστορίας σε κλειστοφοβικούς χώρους. 


    Στα αρνητικά, έχουμε το απλησίαστο επίπεδο γαματοσύνης του πρώτου [REC] και την μη ικανότητα έως τώρα καμίας συνέχειας να πλησιάσει έστω και λίγο σ' αυτό το επίπεδο, όπως και το γεγονός ότι ο Paco Plaza αποχώρησε τελείως από το franchise, αφού δεν συμμετέχει πλέον ούτε στο σενάριο.

    Το [REC] 4: Apocalypse είναι η ταινία που θα ανοίξει το φετινό Sitges Film Festival στις 3 Οκτωβρίου και παρακάτω μπορείτε να δείτε το "πρώτο" επίσημο trailer, μιας και αυτό που είχε κυκλοφορήσει το Δεκέμβρη του 2012 δεν περιείχε καμία σκηνή της ταινίας!

    Αναδημοσίευση από Horrorant.






    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: [REC] 4: Apocalypse trailer και poster για το πολυαναμενόμενο φινάλε Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top