F Hugh Jackman και Garrett Hedlund στην νέα μεταφορά του Peter Pan - FilmBoy Hugh Jackman και Garrett Hedlund στην νέα μεταφορά του Peter Pan - FilmBoy
  • Latest News

    Hugh Jackman και Garrett Hedlund στην νέα μεταφορά του Peter Pan


    Η διαχρονική ιστορία-παραμύθι του Peter Pan θα συνεχίζει όπως φαίνεται να γαλουχεί γενιές και γενιές.

    Μετά από άπειρες animated και live action ταινίες αλλά και σειρές, η Warner ετοιμάζεται να μεταφέρει για μια ακόμη φορά σε live action την ιστορία του αγοριού που δεν ήθελε να μεγαλώσει ποτέ.

    Στην νέα εκδοχή, αναμένεται να δούμε μια σχετικά διαφορετική εκδοχή του Peter Pan στην οποία o χαρακτήρας του συγγραφέα J.M. Barrie θα μεταφερθεί από ορφανό στον μαγικό κόσμο της Neverland, όπου και θα ηγηθεί μιας μελλοντικής εξέγερσης των ιθαγενών ενάντια σε μια ομάδα πειρατών.

    Το σενάριο έχει αναλάβει ο Jason Fuchs (Ice Age:Continental Drift) και την παραγωγή ο Greg Berlanti (Arrow, Green Lantern) με τον Paul Webster.

    Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, ανακοινώθηκε πριν λίγο καιρό από την Warner Bros. πως ο Hugh Jackman θα ερμηνεύσει τον ρόλο του πειρατή Μαυρογένη (υποφήφιος ήταν και ο Javier Bardem), ο οποίος και θα είναι ο πρωταγωνιστής πειρατής της ταινίας.

    Δεν θα μας λείψει όμως και ο συνήθης ύποπτος Κάπτεν Χουκ καθώς το Deadline μόλις κυκλοφόρησε την είδηση πως ο Garrett Hedlund των TRON: Legacy, On The Road και Inside Llewyn Davis θα υποδυθεί την κλασική νέμεση του Peter Pan που όλοι μας γνωρίζουμε.

    Τα σκηνοθετικά ηνία έχει αναλάβει ο Joe Wright των Hanna και Anna Karenina και η κυκλοφορία της ταινίας αναμένεται 17 Ιουλίου του 2015 όπου και θα βρεθεί αντιμέτωπη με την μεταφορά του κόμικ ήρωα Ant-Man, από την Marvel Studios.

    Μέχρι τότε αναμένουμε νεότερα από το κάστινγκ και του ποιος θα ερμηνεύσει τον ομώνυμο πρωταγωνιστικό ρόλο.


    Kostas Tsokos.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Hugh Jackman και Garrett Hedlund στην νέα μεταφορά του Peter Pan Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top