F Aura teaser trailer: Καλογυρισμένο sci fi από την Ουγγαρία - FilmBoy Aura teaser trailer: Καλογυρισμένο sci fi από την Ουγγαρία - FilmBoy
  • Latest News

    Aura teaser trailer: Καλογυρισμένο sci fi από την Ουγγαρία


    Ο εξ Ουγγαρίας ταλαντούχος σκηνοθέτης Bernáth Zsolt προσέλκυσε τα βλέμματα με τη περιπέτεια In The Name of Sherlock Holmes το 2011, και τώρα ετοιμάζεται να βγάλει στα φεστιβάλ το νέο του φιλμ.

    Το Aura είναι ένα καλογυρισμένο sci-fi θρίλερ όπου τέσσερα παιδιά ξυπνούν στο χαλασμένο αυτοκίνητό τους μέσα στην ερημιά, για να διαπιστώσουν ότι ο ήλιος δεν ανατέλει.
    Η ώρα είναι 10 το πρωί και γύρω είναι σκοτάδι.

    Το πιο παράξενο είναι ότι ανακαλύπτουν ότι μια αόρατη κυκλική αύρα, διαμέτρου περίπου 20 μέτρων, καλύπτει το περιβάλλον τους.

    Σύντομα, μυστήρια πράγματα αρχίζουν να συμβαίνουν: κοχύλια βρίσκονται κάτω και γύρω από το αυτοκίνητό τους, μυρωδιά και ήχος του ωκεανού γεμίζει τον αέρα, βροχοπτώσεις από το πουθενά, ανεξήγητοι θόρυβοι, μυστηριώδη μηνύματα και στοιχεία που αποκρύπτονται μπροστά τους…

    Όσο περισσότερο ψάχνουν και σκέφτονται, ξεθάβουν ξεχασμένα μυστικά, βαθιά ριζωμένα στην αρχή της ύπαρξης της ανθρωπότητας.

    Έχω δει το φιλμ.
    Πρόκειται για ένα έξυπνο sci fi με στοιχεία αγωνίας και θρίλερ, με μηνύματα οικολογικά και μεταφυσικά, αλλά πάνω απ’όλα είναι ένα φιλμ για σκεπτόμενους ανθρώπους …ή φίλους αυτών.

    Δείτε το teaser trailer που κυκλοφόρησε μέσω Twitch.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Aura teaser trailer: Καλογυρισμένο sci fi από την Ουγγαρία Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top