F The Amazing Spider-Man: Πληροφορίες για τα sequel και τα spin-off από το σύμπαν του Αραχνάκια - FilmBoy The Amazing Spider-Man: Πληροφορίες για τα sequel και τα spin-off από το σύμπαν του Αραχνάκια - FilmBoy
  • Latest News

    The Amazing Spider-Man: Πληροφορίες για τα sequel και τα spin-off από το σύμπαν του Αραχνάκια


    Είδαμε το trailer, το αναλύσαμε και γνωρίζοντας από τώρα την ύπαρξη άλλων δύο ταινιών, δεν μπορούμε παρά να είμαστε ανυπόμονοι για όσα απίθανα και μεγαλειώδη παρακολουθήσουμε στα επόμενα Spider-Man.

    Πριν από λίγους μήνες και χωρίς καλά καλά να έχει τελειώσει ο δεύτερος Amazing Spider-Man τα γυρίσματα του, οι Sony-Columbia ανακοίνωσαν τις επόμενες δύο ταινίες, με το The Amazing Spider-Man 3 να ετοιμάζεται για 10/6 του 2016 και το The Amazing Spider-Man 4 για 4/5 του 2018.

    Από τότε κυκλοφόρησαν μερικά ακόμη νέα και χρήσιμες πληροφορίες που δείχνουν ότι ΚΑΙ η Sony έχει ζηλέψει την επιτυχία των Avengers και της Marvel Studios, ετοιμάζοντας μεγάλα πράγματα για το σύμπαν του Spidey που είναι και η μόνη σημαντική κόμικ κινηματογραφική ιδιοκτησία της.


    THE AMAZING SPIDER-MAN 3

    Τα μόνα που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για την 3η ταινία είναι η επιστροφή των σεναριογράφων Alex Kurtzman-Roberto Orci (Transformers, Star Trek, Cowboys and Aliens) και Jeff Pinkner, ενώ ο Rhino του Paul Giamatti ενδέχεται να εμφανιστεί ξανά.

    Ο ίδιος ο ηθοποιός επιβεβαίωσε πως έχει υπογράψει για παραπάνω ταινίες, κάνοντας γνωστό πως θα εμφανιστεί στην 3η αλλά χωρίς να γνωρίζει τίποτα για την 4η όπου και θα δούμε τους Sinister Six.

    Λογικά θα πρέπει να εμφανιστεί και στην 4η ως μέλος της Sinister Six αφού στην 2η ταινία μοιάζει σχετικά ασήμαντος και δεν φανταζόμαστε να έχει κάποια ιδιαίτερη εξέλιξη στην 3η ταινία.

    Ίσως απλά να τον ξαναδούμε στο επόμενο φιλμ σε μικρό πάλι ρόλο και να τον κρατήσουν και για την 4η, για την οποία δεν χρειάζεται να τα μάθουμε όλα από τώρα.

    Έτσι όπως το πηγαίνουν πάντως και προκειμένου να οδηγηθούμε σε Sinister Six, τότε ΚΑΙ η 3η ταινία θα πρέπει να έχει πολλαπλούς κακούς, με το trailer του Amazing Spider-Man 2 να υπονοεί έντονα την παρουσία των Vulture και Dr Octopus στην επόμενη ταινία.

    Μην τα βαρυφορτώνετε έτσι όλα τα sequel και κρατήστε ξανά τον Rhino για το 4ο φιλμ θα έλεγα έγω.


    Η SINISTER SIX

    Βλέποντας το ποστ με το trailer του Amazing Spider-Man 2, θα προσέξατε και την φωτογραφία με τον παραγωγό Avi Arad και την επιγραφή Sinister Six πίσω του.



    Είναι πράγματι γεγονός πως οι επόμενες δύο ταινίες ανακοινώθηκαν γρήγορα γιατί θα οδηγήσουν σιγά σιγά στη μεγαλύτερη μάζωξη κακών του Spidey, τους Sinister Six, κάτι που επιβεβαίωσε τελικά και ο Jamie Foxx/Electro στο Total Film αλλά και ο σκηνοθέτης Marce Webb που πετούσε συχνά-πυκνά ορισμένα υπονοούμενα.

    Οι μεγαλύτεροι κακοί του Spider-Man έχουν συμμαχήσει αρκετές φορές απέναντι του, ξεκινώντας από τα πρώτα κόμικ των 60's και φτάνοντας στο σήμερα.

    Συνήθως περιλαμβάνονταν σε αυτούς, οι Electro, Dr Octopus, Vulture, Mysterio, Sandman αλλά και οι Hobgoblin, Green Goblin, Kraven και αν δεν κάνω λάθος ο Lizard που τον είδαμε ήδη και στην πρώτη ταινία, ενώ στο κινηματογραφικό continuity ενδέχεται να μπλεχτεί και ο Venom.

    Επιπλέον ακούστηκαν και κάποιες φήμες για τον Jim Carrey ο οποίος λένε πως βρέθηκε στα γυρίσματα της ταινίας και πιθανότατα θα ερμηνεύσει έναν από τους μελλοντικούς κακούς στα Amazing Spider-Man 3 και 4.

    Αυτός λέγεται πως θα είναι είτε ο Mysterio είτε ο Carnage που μπορεί να προκύψει από το spin-off του villain Venom που ακόμα το περιμένουμε.

    Αν αυτό αληθεύει, ο Carrey θα είναι η τρίτη φορά που ερμηνεύει χαρακτήρα των κόμικ, μετά από τον Riddler στο Batman Forever και τον Colonel Stars and Stripes στο φετινό Kick-Ass 2.


    ΤΑ SPIN-OFF

    Κάποτε είχε ακουστεί μια spin-off ταινία για τον χαρακτήρα του Venom, με τον Josh Trank (The Chronicle, Fantastic Four reboot) υποψήφιο για να την αναλάβει.

    Εδώ και τουλάχιστον 1,5 χρόνο δεν έχει ακουστεί καμία εξέλιξη για εκείνη την ταινία, αλλά το σίγουρο είναι πως η Sony θέλει να επεκταθεί και σε άλλους χαρακτήρες του Spidey σύμπαντος.

    Σύμφωνα με το TheWrap, η  Amy Pascal αντιπρόεδρος της Sony Pictures Entertainment δήλωσε:

    "Πρόκειται να έχουμε πρόσβαση σε ολόκληρο τον κόσμο των χαρακτήρων του Spider-Man που έχουμε δει στη Marvel, γι'αυτό να έχετε το νου σας για νέους ήρωες και κακούς."

    Ο Michael Lynton, διευθύνων σύμβουλος της Sony Pictures Entertainment, συνέχισε στο Deadline:

    "Έχουμε τη φιλοδοξία να χτίσουμε ένα μεγαλύτερο σύμπαν γύρω από τον Spider-Man.
    Αυτή τη στιγμή υπάρχουν διάφορα σενάρια στα σκαριά."

    Χμμμ...λέτε να δούμε τελικά εκείνη την ταινία με τον Venom;
    Ή μήπως θα ετοιμάσουν μια αντίστοιχη για την Black Cat ή τον βρυκόλακα Morbius;


    Kostas Tsokos.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Amazing Spider-Man: Πληροφορίες για τα sequel και τα spin-off από το σύμπαν του Αραχνάκια Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top