F Dead Snow: Red vs. Dead trailer: Περισσότερη δράση, άφθονο gore - FilmBoy Dead Snow: Red vs. Dead trailer: Περισσότερη δράση, άφθονο gore - FilmBoy
  • Latest News

    Dead Snow: Red vs. Dead trailer: Περισσότερη δράση, άφθονο gore


    Μπορεί το teaser του Dead Snow: Red vs. Dead, που κυκλοφόρησε ένα μήνα πριν, να μην έδειχνε πολλά από την πλοκή της ταινίας, αλλά παρόλα αυτά να εξέπεμπε μια θετική αύρα για την συνέχεια του Dead Snow (2009), με το πρώτο full length trailer όμως που μόλις κυκλοφόρησε, το αποτέλεσμα αναμένεται να ικανοποιήσει πλήρως τους λάτρεις του είδους.

    Περισσότερη μπιμουβιάρικη δράση και άφθονο gore είναι η συνταγή και φαίνεται ότι έπιασε μιας και οι πρώτες κριτικές από το Sundance Film Festival 2014, όπου έκανε την πρεμιέρα του στις 19 Ιανουαρίου, είναι ιδιαίτερα θετικές.

    Ο μοναδικός επιζών (Martin) από την πρώτη επίθεση των καταραμένων Ναζί, έρχεται ξανά αντιμέτωπος με ένα ακόμα μεγαλύτερο στρατό από ζόμπι. 


    Αυτή τη φορά όμως θα έχει τη βοήθεια της The Zombie Squad, μίας Αμερικάνικης ομάδας που απαρτίζεται από επαγγελματίες δολοφόνους ζόμπι, ενός "μέλους" του εχθρού που θα βάλει και αυτό το ...χεράκι του, όπως και μερικών αντί-ναζί ζόμπι!!!

    Το σενάριο επιμελήθηκαν και πάλι οι Stig Frode Henriksen και Tommy Wirkola, με τον δεύτερο να έχει αναλάβει εκ νέου και την σκηνοθεσία. 

    Το καστ αποτελείται από τους Vegar Hoel (Hansel & Gretel: Witch Hunters), Martin Starr (This Is the End), Ingrid Haas (Scott Pilgrim vs. the World), Jocelyn DeBoer, Derek Mears (Percy Jackson: Sea of Monsters) και Amrita Acharia (The Devil's Double).

    Το Dead Snow: Red vs. Dead θα κάνει την κινηματογραφική του έξοδο στις 12 Φεβρουαρίου στην Νορβηγία και στις 14 του ίδιου μήνα στην Αμερική.


    Αναδημοσίευση από Horrorant.

     
    Dead Snow: Red vs. Dead trailer #2 από Horrorant
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Dead Snow: Red vs. Dead trailer: Περισσότερη δράση, άφθονο gore Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top