F Transcendence trailer: Ο Johnny Depp είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας - FilmBoy Transcendence trailer: Ο Johnny Depp είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας - FilmBoy
  • Latest News

    Transcendence trailer: Ο Johnny Depp είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας


    Ο βραβευμένος κινηματογραφιστής Wally Pfister (Όσκαρ Φωτογραφίας για το Inception και υποψήφιος για τα The Dark Knight, The Prestige και Batman Begins) δεν βρίσκεται στο πλάι του Chris Nolan και για το sci-fi blockbuster Interstellar, γιατί ήταν απασχολημένος με το δικό του σκηνοθετικό ντεμπούτο, Transcendence.

    Καμία έκπληξη που το project του μπερδεύει θέματα ταυτότητας, μνήμης, αθανασίας και την εξέλιξη της ανθρώπινης συνείδησης.
    Τόσα χρόνια δίπλα στον Nolan, και συνειδητοποιημένος να είσαι …μπερδεύεσαι.

    Ο Dr. Will Caster είναι ένας ερευνητής τεχνητής νοημοσύνης, ο οποίος προσπαθεί να δημιουργήσει μια μηχανή που διαθέτει την ικανότητα της αίσθησης και τη συλλογική νοημοσύνη.

    Οι εξτρεμιστές που αντιτίθενται στη τεχνολογική πρόοδο τον βάζουν στο στόχαστρο, αλλά οι πράξεις τους τον οδηγούν πιο κοντά στο στόχο του.

    Ο Caster θέλει να γίνει μέρος της νέας τεχνολογίας και η σύζυγός του Evelyn και ο καλύτερος του φίλος, Max Waters, επίσης ερευνητές, αμφισβητούν την ορθότητα αυτής της προσπάθειας.

    Ο αρχικός σκοπός του Caster να αποκτήσει γνώσεις εξελίσσεται στο να αποκτήσει δύναμη, και φαίνεται να είναι ασταμάτητη.


    Με έναν παγκοσμίου φήμης κινηματογραφιστή στη σκηνοθεσία και τους Johnny Depp, Paul Bettany,
    Rebecca Hall, Morgan Freeman, Kate Mara, Clifton Collins Jr. και Cillian Murphy στο cast, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το Transcendence θα είναι ένα όμορφο καταρχάς φιλμ.

    Δείτε το trailer που κυκλοφόρησε και αφήστε τα σχόλιά σας.




    Transcendence trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Transcendence trailer: Ο Johnny Depp είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top