F Hercules:The Legend Begins trailer: Αλλαγές στην κυκλοφορία και τον τίτλο - FilmBoy Hercules:The Legend Begins trailer: Αλλαγές στην κυκλοφορία και τον τίτλο - FilmBoy
  • Latest News

    Hercules:The Legend Begins trailer: Αλλαγές στην κυκλοφορία και τον τίτλο


    Ύστερα από το πρώτο trailer του Οκτωβρίου, ο νέος Ηρακλής έχει κυκλοφορήσει και από ένα για κάθε επόμενο μήνα.

    Το - αρχικά - Hercules 3D που μετονομάστηκε σε Hercules: The Legend Begins και άλλαξε ξανά μανά σε The Legend of Hercules, υποτίθεται πως είναι ένα prequel του ημίθεου Ηρακλή που γνωρίζουμε ή πολύ απλά μια ακόμα 'ανείπωτη' ιστορία που δεν χρειαζόμασταν να δούμε, από τη στιγμή που ούτε Ηρακλής μοιάζει να είναι, αλλά ούτε και κάτι που ξεφεύγει από τις χιλιοειδωμένες αντιγραφές άλλων παρόμοιων ταινιών.

    "Στην αρχαία Ελλάδα, του 1200 π.Χ. μία πριγκίπισσα υποκύπτει στη λαγνεία του Δία και μένει έγκυος.

    Η μοίρα του αγοριού είναι να εκθρονίσει ένα τύραννο και να επιστρέψει την ειρήνη σε έναν ταλαιπωρημένο τόπο αλλά ο νεαρός πρίγκιπας, Ηρακλής, δεν γνωρίζει ούτε το παρελθόν του ούτε τη μοίρα του.

    Το μόνο πράγμα που ποθεί είναι είναι η πριγκίπισσα Ήβη, της Κρήτης, η οποία προορίζεται για τον ίδιο του τον αδερφό.

    Όταν ο Ηρακλής μαθαίνει τη μοίρα του, θα πρέπει να διαλέξει μεταξύ του έρωτα και του μονοπατιού που του έχει ορίσει η μοίρα.
    "

     

    Τα είχαμε πει και στο πρώτο trailer, με την ταινία να φαντάζει μεν θεαματική αλλά παρέχοντας ουσιαστικά ένα καλογυαλισμένο trash αφού φαίνεται να κατακλέβει τα πάντα, από Gladiator και Spartacus series μέχρι τους 300 και το παρεμφερές Immortals, με λίγο από...Σαμψών.

    Στη σκηνοθεσία ο Renny Harlin που τον θυμόμασταν κάποτε για τις αξιόλογες περιπέτειες Die Hard 2, Cliffhanger, The Long Kiss Goodnight και Deep Blue Sea αλλά εδώ και χρόνια αδυνατούμε να θυμηθούμε με τι έχει ασχοληθεί και αν αυτό ήταν άξιο λόγου ή θέασης.

    Πρωταγωνιστής ο Kellan Lutz (Twilight, Immortals)  και δίπλα του οι Scott Adkins (The Expendables 2, Universal Soldier: Day of Reckoning), Liam McIntyre (Spartacus: Blood and Sand), Roxanne McKee (Game of Thrones, Wrong Turn 5), Rade Serbedzija (Taken 2, X-Men: First Class), Liam Garrigan, Johnathon Schaech και Gaia Weiss.

    Στην παραγωγή βρίσκεται η Millenium Films των Expendables και Olympus Has Fallen ενώ η ημερομημία αναμένεται για 10 Ιανουρίου στην Αμερική (αλλαγή από την αρχική της 7ης Φεβρουαρίου) και στην Ελλάδα 30 Ιανουαρίου από τη Village.

    Δείτε παρακάτω τα δύο τελευταία trailer συν ένα σποτάκι και αφήστε γνώμες αν και προσωπικά θα αναμένω περισσότερο το 300: Rise of An Empire και το Hercules: The Thracian Wars με τον Dwayne Johnson.


    Kostas Tsokos.


     
    The Legend of Hercules trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Hercules:The Legend Begins trailer: Αλλαγές στην κυκλοφορία και τον τίτλο Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top