F Hercules: The Legend Begins trailer: Ο πρώτος Ηρακλής, γιατί έρχεται και δεύτερος! - FilmBoy Hercules: The Legend Begins trailer: Ο πρώτος Ηρακλής, γιατί έρχεται και δεύτερος! - FilmBoy
  • Latest News

    Hercules: The Legend Begins trailer: Ο πρώτος Ηρακλής, γιατί έρχεται και δεύτερος!


    Έναν Ηρακλή περιμέναμε για φέτος, δύο μας προέκυψαν τελικά.

    Μέχρι στιγμής γνωρίζαμε για το βασισμένο σε κόμικ Hercules: The Thracian Wars του Brett Ratner με πρωταγωνιστή τον Dwayne Johnson, το οποίο έχει κυκλοφορήσει μονάχα μερικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα και δείχνει αρκετά υποσχόμενο ...και ίσως πιο πιστό στον Ηρακλή που γνωρίζουμε.

    Το Hercules: The Legend Begins (πρώην Hercules 3D) φαίνεται να το πρόλαβε στο νήμα όμως, καθώς το πρώτο του trailer μόλις παρουσιάστηκε στη φετινή New York Comic Con που έλαβε χώρα το διάστημα 10-13 Οκτωβρίου.

    Σύμφωνα με τη σύνοψη:

    "Στην αρχαία Ελλάδα, του 1200 π.Χ. μία πριγκίπισσα υποκύπτει στη λαγνεία του Δία και μένει έγκυος.

    Η μοίρα του αγοριού είναι να εκθρονίσει ένα τύραννο και να επιστρέψει την ειρήνη σε έναν ταλαιπωρημένο τόπο αλλά ο νεαρός πρίγκιπας, Ηρακλής, δεν γνωρίζει ούτε το παρελθόν του ούτε τη μοίρα του.

    Το μόνο πράγμα που ποθεί είναι είναι η πριγκίπισσα Ήβη, της Κρήτης, η οποία προορίζεται για τον ίδιο του τον αδερφό.

    Όταν ο Ηρακλής μαθαίνει τη μοίρα του, θα πρέπει να διαλέξει μεταξύ του έρωτα και του μονοπατιού που του έχει ορίσει η μοίρα.
    "

    Πρωταγωνιστεί ο Kellan Lutz που τον θυμόμαστε από τα Immortals και Twilight  και δίπλα του οι Scott Adkins (The Expendables 2, Universal Soldier: Day of Reckoning), Liam McIntyre (Spartacus: Blood and Sand), Roxanne McKee (Game of Thrones, Wrong Turn 5), Rade Serbedzija (Taken 2, X-Men: First Class), Liam Garrigan, Johnathon Schaech και Gaia Weiss.

    Όλα όσα θα δείτε φαίνονται εντυπωσιακά και υποσχόμενα αλλά παντελώς άσχετα με τον μύθο του Ηρακλή, κατακλέβοντας τα πάντα, από Μονομάχο του Ridley Scott μέχρι Spartacus και φυσικά...300 και όλα αυτά για το άλλοθι του "origin story".

    Ο Renny Harlin από την άλλη έχει να σκηνοθετήσει καλή περιπέτεια από τα 90's και διόλου τυχαία η αναφορά της αρχικής αφίσας σε Die Hard 2 και Cliffhanger.

    Ο ίδιος λέει:

    "Η δράση θα είναι μεγάλη και διασκεδαστική αλλά στην καρδιά της ταινίας θα βρίσκεται μια μεγάλη ιστορία αγάπης.

    Πρόκειται για μια ιστορία προέλευσης που θα εισάγει τον Ηρακλή σε ανθρώπους που γνωρίζουν ποιος είναι αλλά και σε αυτούς που έχουν μια πιο...καρτουνίστικη ιδέα για τον ήρωα και τον φαντάζονται να κουβαλάει συνεχώς μεγάλα όπλα.

    Θα είναι μια ιστορία για έναν άντρα ο οποίος συμβιβάζεται με το ποιος είναι, συνειδητοποιώντας πως έχει πολύ περισσότερες ευθύνες.

    Είναι μια επική, περιπετειώδης ταινία στην οποία ο Ηρακλής θα πρέπει να αναλάβει μια μεγάλη αποστολή στη ζωή του, να εκπληρώσει το πεπρωμένο του και να επανενωθεί με το κορίτσι που άρπαξαν μακριά του.

    Η παραγωγή είναι μεγάλης κλίμακας και θα περιλαμβάνεται σε αυτήν μια μεγάλη σκηνή μάχης έξι λεπτών.

    Μέσα σε αυτά τα λεπτά θα καλύπτονται τα πάντα, από μάχη στη θάλασσα και το έδαφος μέχρι μάχες σώμα με σώμα αλλά και με σπαθιά, δόρατα, τόξα, βέλη και πέτρες.

    Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες σκηνές που έχω γυρίσει."



    H κυκλοφορία αναμένεται για μέσα στο Μάρτη του 2014 και μέχρι να έχουμε την ακριβή ημερομηνία δείτε το παρακάτω trailer που μόλις κυκλοφόρησε από την Millennium Films, εταιρεία παραγωγής του Expendables.

    Η γνώμη σας;


    Kostas Tsokos.




    Hercules: The Legend Begins trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Hercules: The Legend Begins trailer: Ο πρώτος Ηρακλής, γιατί έρχεται και δεύτερος! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top