F Interstellar trailer: Η νέα εποχή του Chris Nolan δεν αργεί - FilmBoy Interstellar trailer: Η νέα εποχή του Chris Nolan δεν αργεί - FilmBoy
  • Latest News

    Interstellar trailer: Η νέα εποχή του Chris Nolan δεν αργεί


    Κλείνοντας οριστικά την τριλογία του Σκοτεινού Ιππότη με το περσινό The Dark Knight Rises και αλλάζοντας εν πολλοίς τη νοοτροπία για το πως θα έπρεπε να γυρίζονται οι κόμικ μεταφορές, o πολύς Christopher Nolan προχωράει και πάλι στα επόμενα του σχέδια.

    Συνδυάζοντας το sci-fi με τις κοινωνικές προεκτάσεις και την προσπάθεια του ανθρώπου να υπερβεί τα όρια του και να εξερευνήσει το άπειρο, το Interstellar φαντάζει από τώρα μια πολυαναμενόμενη προσπάθεια που ευελπιστούμε να ξεφύγει από μελωμένα κλισέ ανάλογων ταινιών του είδους και να μάς προσφέρει ένα πρωτότυπο ταξίδι.

    Ως κλασικός Nolan, δεν έχει αφήσει κανέναν να μάθει πολλά παραπάνω και έτσι τα μόνα που γνωρίζουμε για το Interstellar είναι πως θα αφορά μια ομάδα ανθρώπων και το ηρωικό διαστρικό ταξίδι που θα πραγματοποιήσουν, προκειμένου να κατανοήσουν τα απώτερα άκρα του σύμπαντος και της επιστήμης, πιο συγκεκριμένα τα πεδία βαρύτητας και τις σκουληκότρυπες.

    Το καστ ίσως είναι και το μεγαλύτερο που έχει καταφέρει να συγκεντρώσει ποτέ ο Nolan, αποτελούμενο από τους Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain, Bill Irwin, John Lithgow, Casey Affleck, Topher Grace, Wes BentleyEllen Burstyn, Mackenzie Foy, Timothιe Chalamet, David Oyelowo, David Gyasi, Elyes Gabel (ο Rakharo του Game of Thrones) και τον συνήθη Nolan-ικό ύποπτο Michael Caine, ενώ πρόσφατα προστέθηκε και ο Matt Damon σε έναν μικρό και αδιευκρίνιστο μέχρι στιγμής ρόλο.

    Το σενάριο είναι για μια ακόμα φορά δουλειά των Christopher και Jonathan Nolan, με την γυναίκα του, Emma Thomas να συμμετέχει και πάλι στην παραγωγή.

    Η ημερομηνία κυκλοφορίας αναμένεται για 7 Νοεμβρίου του 2014 σε παραγωγή των Legendary Pictures και Syncopy Films και διανομή των Paramount Pictures, Warner Bros.

    Μέχρι τότε δείτε το πρώτο teaser που δεν αποκαλύπτει και πολλά μοιάζοντας περισσότερο με υλικό από ντοκιμαντέρ και αφήστε γνώμες.

    Αν μη τι άλλο κάθε δουλειά από τον σκηνοθέτη των Dark Knight, Prestige, Memento και Inception, είναι ικανή να στείλει στον ψυχίατρο τους φαν που για μια ακόμα φορά θα πάνε σκασμένοι από περιέργια, ακόμα κι αν  το εν μέρει απογοητευτικό The Dark Knight Rises έμοιαζε σαν την λιγότερη προσωπική και οραματιστική δουλειά του.


    Kostas Tsokos.






    Interstellar teaser trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Interstellar trailer: Η νέα εποχή του Chris Nolan δεν αργεί Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top