F Προσθήκες, δηλώσεις και concept art από τη μεταφορά του Warcraft - FilmBoy Προσθήκες, δηλώσεις και concept art από τη μεταφορά του Warcraft - FilmBoy
  • Latest News

    Προσθήκες, δηλώσεις και concept art από τη μεταφορά του Warcraft


    Η μεταφορά του διάσημου και μοσχοπουλημένου ΜΜΟRPG της Blizzard, συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία της παραγωγής της και τις ανακοινώσεις για το καστ που θα την απαρτίσει.

    Όσο αφορά τους ηθοποιούς, γνωρίζαμε μέχρι στιγμής για τη συμμετοχή των Colin Farrell και Paula Patton (2 Guns, Mission Impossible Ghost Protocol), αλλά και για τις προτάσεις που δέχτηκαν οι Paul Dano, Anton Yelchin, Travis Fimmel και Anson Mount.

    H παρουσία του Fimmel που τον γνωρίζουμε και από τη σειρά Vikings, επιβεβαιώθηκε ενώ πρόσφατα ανακοινώθηκαν και επισήμως οι Ben Foster, Toby Kebbell και Rob Kazinsky, αλλά και οι Dominic Cooper, Daniel Wu και Clancy Brown.

    Θυμίζουμε πως την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Thomas Tull και Jon Jashni της Legendary Pictures μαζί με τους Charles Roven και Alex Gartner των Blizzard και Atlas Entertainment, ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Duncan Jones του σχεδόν αριστουργηματικού Moon και του αρκετά καλού The Source Code.

    Στα θετικά και ο Mayes Rubeo, που θα είναι ο costume designer έχοντας εργαστεί στα Apocalypto, Avatar, John Carter και World War Z.

    Το σενάριο ανέλαβε ο Duncan Jones μαζί με τον Charles Leavitt και απ'όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, η ταινία θα είναι επικεντρωμένη στα ορίτζιναλ παιχνίδια στρατηγικής και στη διαμάχη ανάμεσα στον Anduin Lothar και το orc Durotan ενώ το μεγαλύτερο κομμάτι της ταινίας, θα εκτυλίσσεται στα Ανατολικά Βασίλεια του Azeroth.

    Η ταινία λέγεται πως θα είναι κοντινή στο ύφος του Gladiator ενώ θέλουν να δώσουν υπόσταση τόσο στους χαρακτήρες των ανθρώπων όσο και των orc.

    Λίγο πριν το φινάλε έχουμε και δηλώσεις του Colin Farrell, στο IGN ο οποίος φάνηκε πράγματι κατενθουσιασμένος με το σενάριο:

    "Το σενάριο και είναι καταπληκτικό και ο Duncan ήταν φοβερός.
    Κάθισα μαζί του, διάβασα το σενάριο και το λάτρεψα.

    Δεν ξέρω τι συμβαίνει με την ταινία, δεν ξέρω που βρίσκονται με την διαδικασία.
    Είναι ένας κόσμος που δεν εξερεύνησα ποτέ και είναι ένας πραγματικά μεγάλος και φανταστικός κόσμος.

    Δεν ξέρω ακόμη, ποιον ρόλο θα ενσαρκώσω και μάλλον δεν θα έπρεπε να πω.
    Απλά μιλούσαμε και ο Duncan μού είπε "Μπορεί να υπάρχει κάτι για σένα."
    Όντας τόσο οπτικά προικισμένος και έχοντας δει τι έκανε με το Moon, δεν μπορώ να φανταστώ τι θα κάνει o Duncan με το Warcraft."

    Η παραγωγή θα είναι έτοιμη να ξεκινήσει το 2014 και η ημερομηνία άλλαξε από 18 Δεκεμβρίου του 2015 στις 11 Μαρτίου του 2016.

    Μέχρι τότε δείτε μερικά concept art όπως παρουσιάστηκαν στο πρόσφατο BlizzCon 2013 και στα οποία θα δείτε μέρη όπως τα Draenor, Dalaran, Ironforge και Stormwind.

    Για νεότερα και περαιτέρω εξελίξεις, αλλαγές και προσθήκες...εδώ θα είμαστε!


    Kostas Tsokos.






    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Προσθήκες, δηλώσεις και concept art από τη μεταφορά του Warcraft Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top