F 3 Days To Kill trailer: Ο Kevin Costner στο νέο action από την πένα του Luc Besson - FilmBoy 3 Days To Kill trailer: Ο Kevin Costner στο νέο action από την πένα του Luc Besson - FilmBoy
  • Latest News

    3 Days To Kill trailer: Ο Kevin Costner στο νέο action από την πένα του Luc Besson


    Η τελευταία κινηματογραφική ταινία του σκηνοθέτη McG ήταν το This Means War - μια ρομαντική κομεντί με όχημα μια spy action ιστορία, ενώ το πιο γνωστό από τα πρόσφατα έργα του Luc Besson ήταν τα δύο Taken – ταινίες δράσης που εξελίσσονταν στην Ευρώπη και με τη σχέση πατέρα-κόρης σε πρώτο πλάνο.

    Λογικό λοιπόν, η επερχόμενη συνεργασία McG και Besson να περιέχει στοιχεία από τα πρόσφατα έργα των δύο.

    Στο 3 Days To Kill πρωταγωνιστεί ο Kevin Costner στο ρόλο του Ethan Runner, ενός διεθνή κατασκόπου που πρέπει να φέρει σε πέρας δύο επικίνδυνες αποστολές: να εκτελέσει μια τελευταία κυβερνητική ανάθεση - τον εντοπισμό του πιο καταζητούμενου τρομοκράτη του κόσμου - και να προσέχει την αποξενωμένη έφηβη κόρη του (Hailee Steinfeld), όσο η πρώην σύζυγός του (Connie Nielsen) λείπει από τη πόλη.

    Δεδομένου ότι το σενάριο έγραψαν οι Besson και Adi Hasak (του From Paris with Love), το στόρι γίνεται ακόμη …καλύτερο:

    Ο Runner έχει επιπλέον κίνητρο να τελειώσει τη δουλειά γρήγορα, γιατί δεν του απομένουν και πολλές μέρες για να ζήσει.

    Πιο δυνατό κίνητρο πάντως είναι η παρουσία της Amber Heard ως συναδέλφου του Runner, η οποία έχει και τον ρόλο να τον κρατάει στη ζωή μέχρι να τελειώσουν όλα.

    Το 3 Days to Kill βγαίνει στις ΗΠΑ στις 21 Φεβρουαρίου 2014.
    Δείτε το trailer και αφήστε τα σχόλιά σας.




    3 Days To Kill trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: 3 Days To Kill trailer: Ο Kevin Costner στο νέο action από την πένα του Luc Besson Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top