F Only Lovers Left Alive trailer: Οι βαμπιρικές επιλογές του Tom Hiddleston - FilmBoy Only Lovers Left Alive trailer: Οι βαμπιρικές επιλογές του Tom Hiddleston - FilmBoy
  • Latest News

    Only Lovers Left Alive trailer: Οι βαμπιρικές επιλογές του Tom Hiddleston


    Η ολοένα και αυξανόμενη λεγεώνα των οπαδών του Tom Hiddleston θα πρέπει να είναι ενθουσιασμένοι με τη νέα επιλογή του αγαπημένου τους ηθοποιού.

    Το βαμπιρικό Only Lovers Left Alive του Jim Jarmush μπορεί να μην έχει το buzz του Thor και των Avengers, αλλά κάνει ζευγάρι τους Hiddleston και Tilda Swinton, με τους δύο να παίζουν δυο εραστές με …εκατοντάδες χρόνια ιστορίας να τους ενώνουν.

    Το Μόνο οι Εραστές Μένουν Ζωντανοί εξελίσσεται κατά τη ρομαντική ερήμωση του Detroit και ακολουθεί έναν underground μουσικό, βαθιά θλιμμένο από την κατεύθυνση των ανθρώπινων κατορθωμάτων, που επανασυνδέεται με την αινιγματική ερωμένη του.

    Το love story τους έχει ήδη αρχίσει αρκετούς αιώνες τουλάχιστον, αλλά το ειδύλλιό θα διακοπεί από την άγρια και ανεξέλεγκτη μικρότερη αδελφή της.

    Παίζουν ακόμη οι Mia Wasikowska, John Hurt, Anton Yelchin και Jeffrey Wright.

    Η νέα δουλειά του Jim Jarmush έχει αγοραστεί από τη Sony στην Αμερική, αλλά δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη ημερομηνία προβολής – σε αντίθεση με τη δική μας Feelgood που θα το βγάλει στις αίθουσες στις 2 Ιανουαρίου 2014.

    Δείτε το trailer με ελληνικούς υποτίτλους.



    Only Lovers Left Alive trailer (Greek subs) by FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Only Lovers Left Alive trailer: Οι βαμπιρικές επιλογές του Tom Hiddleston Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top