F Spike Lee και Justin Timberlake στη βιογραφία του θρυλικού μουσικού παραγωγού Neil Bogart - FilmBoy Spike Lee και Justin Timberlake στη βιογραφία του θρυλικού μουσικού παραγωγού Neil Bogart - FilmBoy
  • Latest News

    Spike Lee και Justin Timberlake στη βιογραφία του θρυλικού μουσικού παραγωγού Neil Bogart


    Ο Neil Bogart υπήρξε επιδραστική φιγούρα στα μουσικά πεπραγμένα των 70's όντας executive μουσικός παραγωγός και πατέρας των Tim και Evan Bogart που ίδρυσαν την Casablanca Records το 1974.

    Η εν λόγω εταιρεία και ο ίδιος ο Bogart έχουν πιστωθεί την ανακάλυψη, έναρξη και εκτόξευση καριέρας των KISS, Parliament, Donna Summer, The Village People και αρκετών ακόμη που ανήκαν στο δυναμικό της εταιρείας και καθόρισαν την ποπ κουλτούρα των 70's.

    Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, ο Spike Lee βρίσκεται σε πρώιμες συνομιλίες για να αναλάβει το Spinning Gold, μία βιογραφία για τον Neil Bogart με τον Justin Timberlake να έχει κλείσει για τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

    Η ταινία θα είναι βασισμένη στο βιβλίο The Foresight Unlimited που ήταν γραμμένο από τον Timothy Scott Bogart, γιο του Neil Bogart με τον ίδιο να συμμετέχει και στην παραγωγή μαζί με τους Laurence Mark, Gary A. Randall, Justin Timberlake και Mark Damon.

    Αν τελικά ο Lee παραμείνει στο πρότζεκτ, νομίζω πως είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα και ταιριαστή επιλογή από παντελώς αχρείαστες κινήσεις τύπου Oldboy remake.


    Kostas Tsokos.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Spike Lee και Justin Timberlake στη βιογραφία του θρυλικού μουσικού παραγωγού Neil Bogart Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top