F Jason Statham Updates: Homefront, Heat, Fast & Furius 7, The Expendables 3 - FilmBoy Jason Statham Updates: Homefront, Heat, Fast & Furius 7, The Expendables 3 - FilmBoy
  • Latest News

    Jason Statham Updates: Homefront, Heat, Fast & Furius 7, The Expendables 3


    Ο τίτλος του πιο επιτυχημένου action movie star των 00s, του ανήκει δικαιωματικά. 

    Το όνομά του συνδέεται με ορισμένες από τις καλύτερες περιπέτειες της προηγούμενης δεκαετίας όπως η τριλογία Transporter, τα Chaos και Crank 1 & 2, μέχρι και τα πιο πρόσφατα Killer Elite και Parker

    Ο ίδιος συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο ταινιών, με τις επόμενες ταινίες του να σπιντάρουν επικίνδυνα. 
    Ποιος υποστηρίζει άλλωστε ότι θα έπρεπε να ασχοληθεί και με άλλη είδη; 

    Ο Statham δίνει τον καλύτερό του εαυτό σε αυτές τις ταινίες και δεν έχει λόγο να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό. 

    Ίσως μόνο, θα μπορούσε να επιχειρήσει να τσαλακώσει λίγο περισσότερο την εικόνα του tough guy, όπως αντίστοιχα έχει κάνει επιτυχημένα ο Bruce Wills και δεν του βγήκε σε κακό. 

    Ας ρίξουμε μια ματιά στα επόμενα σχέδια του ηθοποιού.


    Homefront


    Άλλος ένας ρόλος κομμένος και ραμμένος στα μέτρα του. 
    Στο Homefront υποδύεται έναν αστυνομικό που είχε εργαστεί στο τμήμα δίωξης ναρκωτικών και που πλέον ζει μια φιλήσυχη ζωή σε μια επαρχιακή πόλη μαζί με την κόρη του. 

    Την οικογενειακή του ηρεμία θα διαταράξει ένας έμπορος ναρκωτικών, με τον οποίο θα διασταυρωθούν οι δρόμοι του. 

    Στο trailer που έχει κυκλοφορήσει εμφανίζεται ο κλασικός Statham που φαίνεται να μπορεί να αντιμετωπίσει τους πάντες και τα πάντα, ενώ στον ρόλο του κακού εμφανίζεται ένας διαφορετικός James Franco (This is the End). 

    Επίσης βλέπουμε μια ταλαιπωρημένη μορφή της Kate Bosworth και το cast συμπληρώνει η Winona Ryder που χαίρομαι να την βλέπω ξανά σε ταινίες μεγάλης παραγωγής. 

    Η υπόθεση της ταινίας βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Chuck Logan σε σενάριο του Sylvester Stallone και η σκηνοθεσία ανήκει στον Gary Fleder που φαίνεται να έχει δημιουργήσει ένα γερό action thriller στα μέτρα που ο Statham μας έχει συνηθίσει. 

    Αν και προοριζόταν να προβληθεί μέσα στο 2014, τελικά το Homefront θα κάνει πρεμιέρα στις 28 Νοεμβρίου 2013.


    Heat


    Υποδύεται τον Nick Wild, έναν τζογαδόρο που λόγω του εθισμού του έχει καταλήξει στους δρόμους του Las Vegas και αναλαμβάνει διάφορες δουλειές, έτσι ώστε να συγκεντρώνει χρήματα για να ξοδεύει στο πάθος του, τον τζόγο.

    Παρέχοντας προστασία στους φίλους του, εξασφαλίζει τα απαραίτητα για αυτόν χρήματα. 

    Όταν μια φίλη του ξυλοκοπείται βίαια από έναν μαφιόζο, τότε εκείνος θα την βοηθήσει να εκδικηθεί αλλά τελικά καταλήγει να αντιμετωπίζει μεγαλύτερα προβλήματα που δεν μπορούσε καν να διανοηθεί. 

    Η ταινία αποτελεί ριμέικ του 1986 που τότε τον πρωταγωνιστικό ρόλο κρατούσε ο Burt Reynolds

    Το cast απαρτίζουν γνωστά ονόματα όπως Stanley Tucci, Sofia Vergara, Milo Ventimiglia, Anne Heche, Hope Davis, Michael Angarano και Jason Alexander

    Το σενάριο υπογράφει ο 82χρονος William Goldman και στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Simon West (The Expendables 2, Stolen).

    Πρόκειται για ακόμα μια συνεργασία του σκηνοθέτη με τον διάσημο ηθοποιό, ύστερα και από την συνεργασία τους στο Τhe Mechanic (2011) που αποτελεί remake της αντίστοιχης ταινίας του 1972.

    Το Heat αναμένεται στις 7 Αυγούστου 2014.


    Fast & Furious 7


    Μετά την cameo εμφάνιση που είχε στην 6η ταινία της σειράς, αυτή τη φορά θα αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στο έβδομο και πιο αναμενόμενο μέρος, του οποίου εισαγωγή θα αποτελεί η προηγούμενη ταινία Furious 6

    Την έλευση του Fast & Furious 7, την είχαμε πληροφορηθεί αρκετό καιρό πριν και περιμέναμε το film σε σχετικά συντομότερο χρονικό διάστημα. 
    Μετά την μικρή καθυστέρηση που υπήρξε, τα γυρίσματα πλέον είναι σε εξέλιξη. 

    Τα τελευταία sequel του διάσημου franchise θεωρούνται πολύ ανώτερα από τις πρώτες ταινίες που ακολούθησαν μετά το επιτυχημένο πρώτο film του 2001. 

    Για αυτό κυρίως ευθύνεται η σκηνοθεσία του Justin Lin, ο οποίος δημιούργησε έντονες σκηνές δράσης και ξεπέρασε τον εαυτό του με το έκτο μέρος, το οποίο ίσως και να αποτελεί το καλύτερο της σειράς. 

    Αυτή την φορά όμως, την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο James Wan
    Οι φανατικοί των ταινιών Fast & Furious δεν ξέρω αν ενθουσιάστηκαν, μιας που ο Lin αποτελούσε εγγύηση για μια ακόμα επιτυχημένη συνέχεια. 

    Ο σκηνοθέτης των Insidious & Insidious 2, Saw, Dead Silence, Death Sentence, The Conjuring έχει δημιουργήσει το δικό του στίγμα στο είδος του τρόμου. 
    Για αυτό και αποτελεί έκπληξη η συμμετοχή του σε μια περιπέτεια, καθώς έχει άλλες προτιμήσεις.

    Ίσως τελικά να φέρει κάτι το κατά πολύ διαφορετικό στο διάσημο franchise, αν και δεν ξέρω τι περιθώρια διεύρυνσης μπορεί να διαθέτει μια ιστορία των  Fast & Furious.

    Έχοντας εξουδετερώσει τον Owens Shaw (Luke Evans) και την ομάδα του, ο Dominic Toretto (Vin Diesel) και ο Brian O’Conner (Paul Walker) θα επιστρέψουν με τους δικούς τους στις Ηνωμένες Πολιτείες για να ζήσουν πλέον μια φυσιολογική ζωή, έτσι όπως την θέλουνε. 

    Ο Ian Show (Jason Statham) όμως καταδιώκει τον Dominic και τους υπολοίπους, ζητώντας εκδίκηση για το θάνατο του μικρότερου αδελφού του.

    Λόγω του θανάτου του Han, η ομάδα θα στραφεί εναντίον του νέου εχθρού. 

    Αυτό αποτελεί και το πρώτο  sequel  της σειράς, του οποίου τα γεγονότα διαδραματίζονται μετά το The Fast and the Furious: Tokyo Drift (2006), καθώς οι προηγούμενες συνέχειες τοποθετήθηκαν χρονικά, ανάμεσα στο 2 Fast 2 Furious (2003) και πριν το Tokyo Drift.

    Εκτός από Vin Diesel και Paul Walker, στους ρόλους επιστρέφουν ο Dwayne Johnson, ο Tyrese Gibson, η Jordana Brewster, η Michelle Rodriguez και ο Lucas Black από το ξεχασμένο Tokyo Drift

    Στα καινούρια ονόματα εκτός του Statham, συναντάμε τον Kurt Russell σε ρόλο κακού, τον Djimon Hounsou (Special Forces) και την Natalie Emmanuel του Game of Thrones
    Συγκεκριμένα για τον ρόλου του Russell, είχε γίνει αρχικά πρόταση στον Denzel Washington, ο οποίος όμως απέρριψε τον ρόλο.

    Τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον προηγούμενο μήνα και ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας έχει δοθεί για τις 11 Ιουλίου του 2014.


    The Expendables 3


    Η τρίτη συνέχεια. 
    Ο Barney Ross (Sylvester Stallone) και η επίλεκτη ομάδα του επιστρέφουν για ακόμη μια γερή δόση αδρεναλίνης. 

    Ένα από τα προηγούμενα ιδρυτικά μέλη της ομάδας ονόματι Conrad Stonebanks (Mel Gibson) επιστρέφει και η ομάδα θα πρέπει να τον αντιμετωπίσει. 
    Πρόκειται για ένα μέλος που παραστράτησε και τάχθηκε στην απέναντι πλευρά, για αυτό τον λόγο ο Ross κλήθηκε να τον σκοτώσει, αλλά ο Stonebanks επέζησε. 

    Τώρα ο Ross και οι υπόλοιποι θα πρέπει να συγκεντρώσουν και να εκπαιδεύσουν μια καινούρια γενιά Expendables που θα τους βοηθήσει στον να εξουδετερώσουν τον καινούριο τους στόχο. 

    Ο Mel Gibson εμφανίζεται και πάλι σε ρόλο κακού και μαζί με το Machete Kills που θα έχει παρόμοιο ρόλο, μπορεί άνετα να ανακηρυχτεί ως ο villain της χρονιάς.

    Οι αναλώσιμοι θα είναι και πάλι οι Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Dolph Lundgren, Terry Crews, Jet Li και Randy Couture

    Στο τρίτο μέρος όμως θα υπάρξουν και ορισμένες απουσίες, αφού οι Jean-Claude Van Dame, Mickey Rourke, Steve Austin και Chuck Norris δεν πρόκειται να επανέλθουν.

    Επίσης προσεγγίστηκαν οι Steven Seagal, Clint Eastwood και Nicolas Cage που όμως τελικά δεν ευδοκίμησε η συμμετοχή τους.

    Ο Jackie Chan είχε συμπεριληφθεί και αυτός στο cast, αλλά τελικά αποχώρησε επειδή δεν έμεινε ευχαριστημένος με τον ρόλο του, καθώς θεώρησε ότι ήταν ιδιαίτερα μικρός. 

    Η πιο ηχηρή αποχώρηση όμως ήταν αυτή του Bruce Wills, ο οποίος μόνο στα χέρια δεν πιάστηκε με τον Stallone, ο οποίος χαρακτήρισε τον πρώτο ως άπληστο. 

    Ανάμεσα στα νέα ονόματα που έχουν ενταχθεί για την τρίτη ταινία είναι οι Wesley Snipes, Antonio Banderas, Harison Ford, ο ανερχόμενος Kellan Lutz, ο Mel Gibson όπως προαναφέραμε, καθώς και η Milla Jovovich που αποτελεί το μοναδικό μεγάλο γυναικείο όνομα που έχει συμπεριληφθεί στην τριλογία.

    Σκηνοθέτης της πρώτης ταινίας ήταν ο ίδιος ο Stallone, τα ηνία στο δεύτερο μέρος ανέλαβε ο Simon West, ενώ την τρίτη συνέχεια θα σκηνοθετήσει ο νεαρός και σχετικά άπειρος Patrick Hughes (Red Hill).

    Οι νέες περιπέτειες των ηρώων αναμένεται να προβληθούν στις 15 Αυγούστου 2014. 
    Μιλάμε για ένα από τα σίγουρα blockbuster του καλοκαιριού.

    Νάσος Κυριακίδης.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Jason Statham Updates: Homefront, Heat, Fast & Furius 7, The Expendables 3 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top