F Το Νορβηγικό Trollhunter γίνεται remake από τον σκηνοθέτη του Centurion - FilmBoy Το Νορβηγικό Trollhunter γίνεται remake από τον σκηνοθέτη του Centurion - FilmBoy
  • Latest News

    Το Νορβηγικό Trollhunter γίνεται remake από τον σκηνοθέτη του Centurion


    Ο Neil Marshall, μέλος της "Splat Pack" και ένας από τους αγαπημένους νέους σκηνοθέτες είναι αυτός που θα επωμιστεί τελικά το αναμενόμενο remake του Νορβηγικού Trollhunter (2010).

    Έχοντας ήδη ένα δυνατό βιογραφικό, με τα Dog Soldiers, The Descent, Centurion, Doomsday (σκηνοθεσία/σενάριο και στα τέσσερα) αλλά και την σκηνοθεσία δύο επεισοδείων του Game of Thrones, ανέλαβε να βάλει το Trollhunter σε δυτικού τύπου καλούπι.

    Όπως φαίνεται συνεχίζεται η έλλειψη ιδεών στο Hollywood, αλλά και η ...δυσκολία κατανόησης ξενόγλωσσων ταινιών στο αμερικάνικο κοινό, οπότε ένα ακόμα -αχρείαστο για εμένα- ριμέικ θα προστεθεί στην μακριά λίστα των τελευταίων ετών. 

    Η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές του 2014, έτσι ώστε να επωφεληθούν από τις χειμερινές καιρικές συνθήκες στις περιοχές που θα γυριστεί η ταινία.

    Εσείς θα θέλατε να δείτε ένα ριμέικ του Trollhunter;


    Αναδημοσίευση από Horrorant.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το Νορβηγικό Trollhunter γίνεται remake από τον σκηνοθέτη του Centurion Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top