F Need for Speed trailer, εικόνες και ένα μικρό making-of από τη μεταφορά του videogame - FilmBoy Need for Speed trailer, εικόνες και ένα μικρό making-of από τη μεταφορά του videogame - FilmBoy
  • Latest News

    Need for Speed trailer, εικόνες και ένα μικρό making-of από τη μεταφορά του videogame


    Ολόφρεσκο και σπιντάτο και με μια δόση hardcore σκοτεινίλας έφτασε το πρώτο trailer για την πολυαναμενόμενη μεταφορά του Need For Speed.

    Το δημοφιλές videogame franchise της EA Games είναι ένα από τα μακροβιότερα και πιο μοσχοπουλημένα βιντεοπαιχνίδια και racing games, έχοντας πουλήσει άνω των 140 εκατομμυρίων αντιτύπων παγκοσμίως, από τότε που κυκλοφόρησε το πρώτο παιχνίδι της σειράς The Need For Speed το 1994.

    Η ιστορία της ταινίας που εμπνέεται από τα παιχνίδια χωρίς να βασίζεται σε κάποιο συγκεκριμένο από αυτά, έχει γραφτεί από τα αδέρφια George και John Gatins, με τον πρώτο να έχει διατελέσει executive producer στο She's Out of My League και τον δεύτερο σεναριογράφο στο Real Steel και σκηνοθέτη-σεναριογράφο στο κοινωνικοδραματικό Dreamer: Inspired by a True Story (2005) με τους Kurt Russell και Dakota Fanning.

    Η ιστορία θα εκτυλίσσεται σε πραγματικό περιβάλλον, με πρωταγωνιστή τον οδηγό-μηχανικό αυτοκινήτων Tobey Marshall.

    Εβρικόμενος στην τελευταία προσπάθεια να σώσει το γκαράζ του το οποίο με δυσκολία κρατάει σε λειτουργία, ο Tobey Marshall (Aaron Paul) και η ομάδα του με την οποία χτίζει και οδηγεί αγωνιστικά αυτοκίνητα, αποφασίζουν να συνεργαστούν, αν και απρόθυμα, με τον πλούσιο και αλαζονικό πρώην οδηγό της NASCAR, Dino Brewster (Dominic Cooper).

    Όταν μια σημαντική πώληση στην μεσίστρια αυτοκινήτων Julia Bonet (Imogen Poots) ετοιμάζεται να πραγματοποιηθεί σώζοντας τη δουλειά του Tobey, ο Dino θα τον παγιδεύσει ενοχοποιώντας τον για ανθρωποκτονία στα πλαίσια ενός αγώνα.

    Δύο χρόνια αργότερα, ο Tobey θα αποφυλακιστεί και με τη βοήθεια των παροχών της Julia θα προσπαθήσει να αντιμετωπίσει τον Dino και τις αστυνομικές δυνάμεις που τον κυνηγάνε, παίρνοντας την εκδίκηση του σε έναν αγώνα De Leon, το αντίστοιχο Super Bowl των underground αγώνων, αποδεικνύοντας πως ακόμα και στον φανταχτερό κόσμο των εξωτικών supercars, το αουτσάιντερ μπορεί ακόμα να τερματίσει πρώτο.

    Στη σκηνοθετική καρέκλα βρίσκεται ο Scott Waugh του καλογυρισμένου αλλά αφόρητα προπαγανδιστικού και στρατοκαυλικού Act of Valor  (κάτι που εδώ πέρα λίγο μας νοιάζει, αφού μιλάμε για καθαρή περιπέτεια), ενώ όπως προαναφέραμε, πρωταγωνιστούν ...ποιος άλλος φυσικά από τον Aaron Paul a.k.a. ο Jesse Pinkman του Breaking Bad και δίπλα του οι Imogen Poots, Dominic Cooper, Ramon Rodriguez, Rami Malek, Harrison Gilbertson, Scott 'Kid Cudi' Mescudi, Michael Keaton και Dakota Johnson.

    Αν πάλι όλα τα παραπάνω δεν σας λένε κάτι, μάθετε πως οι παραγωγοί έχουν φροντίσει να συνεργαστούν με την Ford (άρα ξέρετε τι αμάξια θα δείτε), ενώ για τις ανάγκες της ταινίας δημιούργησαν και μια καινούρια Mustang, ειδικά κατασκευασμένη για την περίσταση.

    Βλέποντας το making of, μάς υπόσχονται μια γρήγορη ταινία, χωρίς τις πολλές μούφες των τελευταίων Fast and Furious και περισσότερο κοντά σε ανάλογες ταινίες με αμάξια που κυκλοφόρησαν στα 70's.

    Η αμερικάνικη πρεμιέρα αναμένεται για 14 Μαρτίου του 2014 και μέχρι τότε δείτε το πρώτο trailer που κυκλοφόρησε από την DreamWorks Pictures συν ένα making of και φωτογραφίες.


    Kostas Tsokos.




    Need For Speed trailer από FilmBoy-gr

     





    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Need for Speed trailer, εικόνες και ένα μικρό making-of από τη μεταφορά του videogame Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top