F ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ - SHE'S OUT OF MY LEAGUE - FilmBoy ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ - SHE'S OUT OF MY LEAGUE - FilmBoy
  • Latest News

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ - SHE'S OUT OF MY LEAGUE

    **********   7/10
    Ας με βοηθήσει κάποιος να καταλάβω γιατί οι εγκέφαλοι της  Dreamworks/Paramount πιστεύουν ότι μια ρομαντική κωμωδία με άγνωστους ηθοποιούς, έναν άνεργο για 3 χρόνια Βρετανό σκηνοθέτη και τους σεναριογράφους του χαζού Sex Drive είναι μια καλή ιδέα. 

    Θα ήθελα πραγματικά όμως να με εκπλήξει ευχάριστα και να αποδειχθεί το αντίθετο. 

    Ο Καναδός νεαρός Jay Baruchel δουλεύει στην ασφάλεια του  αεροδρομίου του Pittsburgh, Pennsylvania (όλα τα γυρίσματα έγιναν εκεί) αλλά είναι περισσότερο το παιδί για τα θελήματα. 

    Είναι άτσαλος, άσχημος, ανέραστος σχεδόν, χωρίς πείρα με γυναίκες και χωρίς αυτοπεποίθηση, στοιχεία που δε σταματούν να του θυμίζουν οι κολλητοί του (T.J.Miller, Mike Vogel και Nate Torrence). 

    Εντελώς τυχαία γνωρίζει τη Μολυ (Alice Eve, η ξανθιά από το Crossing Over) μια σέξι κούκλα που προκαλεί ατυχήματα στο πέρασμα της και ...




    ...ακόμα πιο τυχαία, καταφέρνει να κλείσει ένα ραντεβού μαζί της. 

    Το concept της ταινίας είναι ότι αυτή είναι 10αρι (σε κλίμακα άκρως αντρική) κι εκείνος το πολύ 5, κάτι που, νομοτελειακά όπως του λένε οι φίλοι του, δεν μπορεί να σταθεί αφού μόνο με 2 πόντους διαφορά θα ήταν εφικτό να την κρατήσει. 

    Το σενάριο των Sean Anders και John Morris είναι κάτι μεταξύ American Pie και Κάτι Τρέχει με τη Μαίρη, αλλά εντελώς κλισαρισμενο με τον ασχημουλη που βγαίνει με τη θεά, όπως έχουμε δει δεκάδες φορές. 

    Η σκηνοθεσία είναι του Jim Field Smith και ευτυχώς οι κριτικοί των είδαν με καλό μάτι, έτσι οι μισές κριτικές είναι καλές (αν και οι άλλες μισές κακές...όπως το δει κανείς). 

    Υπάρχει μια ατάκα στη ταινία όπου ένας από τους κολλητούς ρωτάει τη κοπέλα (προσπαθώντας να καταλάβει γιατί βγαίνει μαζί του) ‘Did you hit his car? 

    Όσοι είδατε το (καλό για εμένα, κακό για εσάς) Crossing Over ίσως θυμάστε την Alice Eve στο ρόλο μιας μετανάστριας χωρίς χαρτιά που τρακάρει κατά λάθος τον Ray Liota, έναν υπάλληλο στο Αλλοδαπών, κι εκείνος την αναγκάζει σε σεξουαλική σχέση εκβιάζοντας την να τη διώξει από τη χώρα. 

    Ακόμα ένα παράξενο, οι Trevor Eve και Sharon Maughan που υποδύονται τους γονείς της Μολυ είναι οι πραγματικοί γονείς της Alice Eve. 

    Σε κάποιο παράλληλο σύμπαν, οι ηθοποιοί ίσως κουβαλούν στη ζωή του τους ρόλους ταινιών και αντίστροφα. 

    Γενικά, διαβάζω ότι δεν είναι ενοχλητική ταινία όπου μπορείς να χαμογελάσεις 2-3 φορές αλλά που, αν μιλήσουμε στη γλώσσα των κολλητών, μάλλον δε ξεπερνάει το 5αρι. 

    Στην Αμερική έκανε πρεμιέρα στις 12 Μαρτίου και έκανε 9,7 εκατομμύρια δολάρια στο τριήμερο. 

    Στην Ελλάδα απο την UIP στις 17 Ιουνιου δεν έχει ειπωθεί κάτι ακόμα. 
    Δείτε το trailer.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ - SHE'S OUT OF MY LEAGUE Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top