F Rachel Hurd-Wood και Alex Pettyfer για το νέο Star Wars; - FilmBoy Rachel Hurd-Wood και Alex Pettyfer για το νέο Star Wars; - FilmBoy
  • Latest News

    Rachel Hurd-Wood και Alex Pettyfer για το νέο Star Wars;


    Δεν έχει κλείσει ούτε χρόνος από τότε που ανακοινώθηκε πως η Disney αγόρασε ΚΑΙ τη LucasFilm ανακοινώνοντας στην πορεία νέα Star Wars.

    Με νέο σκηνοθέτη τον J.J. Abrams  (μας αρέσει δεν μας αρέσει, του ταιριάζουν περισσότερο τα Star Wars από τα Star Trek) και φήμες να ακολουθούν για την υπόθεση και το καστ, δεν υπήρξε μήνας που να μην κυκλοφόρησε κάποια περαιτέρω είδηση ή φήμη.

    Αρχικά γνωρίζουμε πως το σενάριο γράφεται από τον Michael Arndt (Toy Story 3, The Brave, Little Miss Sunshine, Oblivion, The Hunger Games: Catching Fire) με την υπόθεση θα εκτυλίσσεται 30 χρόνια μετά τα γεγονότα στο Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi.

    Όσο για το αρχικό καστ αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, αναμένεται να επιστρέψουν όλοι, συμπεριλαμβανόμενων των Mark Hamill (Luke Skywalker), Harrison Ford (Han Solo), Carrie Fisher (Princess Leia), Ian McDiarmid (Supreme Chancellor Palpatine) έως και τους Billy Dee Williams (Lando Calrissian), Anthony Daniels (C-3PO) και Ewan McGregor (Obi-Wan Kenobi) ενώ ο John Williams επέστρεψε και επίσημα ως ο βασικός υπεύθυνος για μουσικό score.

    Οι τελευταίες φήμες μέσω του Latino Review αναφέρουν πως ο Alex Pettyfer (Magic Mike, Beastly, I Am Number Four, The Butler) περνάει από οντισιόν, πιθανότατα για το ρόλο του γιου του Luke Skywalker, έναν ρόλο που απέρριψε πρόσφατα ο Ryan Gosling, ενώ η Rachel Hurd-Wood (Peter Pan, Tomorrow When the War Began, Solomon Kane) που ήταν από τις πρώτες ηθοποιούς που πέρασαν από οντισιόν, πιθανολογείται ως η κόρη των Leia και Han Solo.

    Η λογική θέλει πράγματι να συνεχίζεται η ιστορία με τους απογόνους των Skywalker ενώ αναμένονται νέοι κακοί, ανακοινώσεις για σειρές (live action ή μη) μέχρι και πιθανές...spin-off ταινίες, μιας και ακούγεται έντονα πως οι LucasFilm-Disney θέλουν να προχωρήσουν σε κάτι ανάλογο με τους Avengers αλλά από την αντίστροφη (πρώτα η ταινία συνόλου και ύστερα οι solo movies).

    Με τις υποσχέσεις των παραγωγών πως θα βλέπουμε μια ταινία Star Wars ανά δύο ή τρία χρόνια, η παραγωγή του Episode VII θα ξεκινήσει στα Pinewood Studios του Λονδίνου τον Γενάρη του 2014 και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα Δεκέμβρη του 2015 αντί για καλοκαίρι.

    Για περισσότερες αλλαγές και ανακοινώσεις, εδώ θα είμαστε.


    Kostas Tsokos.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Rachel Hurd-Wood και Alex Pettyfer για το νέο Star Wars; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top