F Milla Jovovich και Anton Yelchin για το σαιξπηρικό Cymbeline - FilmBoy Milla Jovovich και Anton Yelchin για το σαιξπηρικό Cymbeline - FilmBoy
  • Latest News

    Milla Jovovich και Anton Yelchin για το σαιξπηρικό Cymbeline


    Η μόδα που θέλει εκσυγχρονισμένες μεταφορές των έργων του Σαίξπηρ καλά κρατεί και όχι άδικα.

    Άλλωστε, πάντα ιντριγκάρει δημιουργούς και θεατές, μία νέα εκδοχή πάνω σε διαχρονικά έργα κάθε μορφής τέχνης.

    Το Cumbeline είναι μια μοντέρνα εκδοχή που θα εκτυλίσσεται σε μια Αμερική του 21ου αιώνα, γεμάτη διαφθορά και θα αφορά την επική μάχη ανάμεσα σε βρώμικους μπάτσους και μια ποδηλατική συμμορία ναρκωτικών.

    Στο καστ που περιελάμβανε ήδη τους Ethan Hawke, Ed Harris και Penn Badgley (Easy A, Gossip Girl) ήρθαν να προστεθούν και οι Milla Jovovich, Anton Yelchin και Dakota Johnson (21 Jump Street).

    Η Jovovich θα υποδυθεί τη Βασίλισσα, ο Yelchin τον γιο της από προηγούμενο γάμο Cloten και η Johnson την Imogen, κόρη του Βασιλιά Κυμβελίνου (Ed Harris) επίσης από προηγούμενο γάμο.

    Η κύρια φωτογραφία θα ξεκινήσει στις 19 Αυγούστου στη Νέα Υόρκη σε παραγωγή των Keep Your Head Productions (Killing Them Softly, 12 Years a Slave) και Benaroya Pictures (Margin Call, Kill Your Darlings), και οι παραγωγοί υπόσχονται μια ταινία στο ύφος της σειράς Sons of Anarchy, με το στυλ του Romeo + Juliet που θα προσφέρει μια φρέσκια εκδοχή μιας διαχρονικής ιστορίας αγάπης, προδοσίας και εκδίκησης.

    Να σημειώσουμε πως ο σκηνοθέτης-σεναριογράφος Michael Almereyda είχε ξανασυνεργαστεί με τον Ethan Hawke σε μια παρόμοια προσπάθεια που βασίστηκε στον Άμλετ (Hamlet, 2000).

    Ας ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αποτέλεσμα από εκείνη την αδιάφορη ταινία που ξεχάστηκε εύκολα...


    Kostas Tsokos.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Milla Jovovich και Anton Yelchin για το σαιξπηρικό Cymbeline Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top