F Don Jon trailer και clip: Τα κάλλη της Scarlet Johansson - FilmBoy Don Jon trailer και clip: Τα κάλλη της Scarlet Johansson - FilmBoy
  • Latest News

    Don Jon trailer και clip: Τα κάλλη της Scarlet Johansson


    Το πρώτο trailer του Don Jon που είχαμε δει τέλη Μαϊου, προσωπικά με κέρδισε για το πόσο ανέλπιστα διαφορετική επιλογή έμοιαζε για σκηνοθετικό ντεμπούτο του Levitt.

    Ακροβατώντας ανάμεσα σε γλυκόπικρη κομεντί και καλοδεχούμενα καφρογκομενική αντρική κωμωδία, μας παρουσιάζει έναν αρκετά διαφορετικό Levitt και μια Scarlet (τι ποια Scarlet;) σε μορφή hot ρομαντικής κινηματογραφόφιλης, με περιβολή που θα πετύχαινες στο Μπουρνάζι ή στα ελληνάδικα στο Γκάζι...

    "Ο Jon Martello (Joseph Gordon-Levitt) είναι ένας δυνατός, όμορφος και λίγο ντεμοντέ τύπος, με την καλή έννοια.

    Οι φίλοι του τον αποκαλούν Don Jon χάρη στην ικανότητα του να κερδίζει και μια διαφορετική γυναίκα κάθε σαββατοκύριακο, αλλά για τον ίδιο τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την ευτυχία που νιώθει όταν βρίσκεται μόνος του, βλέποντας ...τσόντες στην οθόνη του υπολογιστή του.

    Η Barbara Sugarman είναι μια φωτεινή, όμορφη μα εξίσου καλή, ντεμοντέ κοπέλα.

    Μεγαλωμένη με τις ρομαντικές ταινίες του Χόλιγουντ, είναι αποφασισμένη να βρει τον πρίγκιπα της και καβάλα στ'άλογο, να φύγουν για βόλτα στο ηλιοβασίλεμα.

    Παλεύοντας με τις παλαιομοδίτικες προσδοκίες που έχει το ένα φύλο για το άλλο, οι Jon και Barbara δίνουν αγώνα ενάντια στις ψευδείς φαντασιώσεις και νοοτροπίες που έχουν καλλιεργήσει τα μέσα και η κοινωνία, προσπαθώντας να βρουν την αληθινή οικειότητα μεταξύ τους.
    "

    Μαζί με τον Gordon-Levitt (που έχει γράψει και το σενάριο) συμπρωταγωνιστούν οι Tony Danza, Julianne Moore, Brie Larson και Glenne Headly.

    Θα κυκλοφορήσει 27 Σεπτεμβρίου στην Αμερική από τη Relativity Media, σε παραγωγή των Ram Bergman Productions και της hitRecord Films του ίδιου του Levitt και μέχρι τότε δείτε το μικρό καινούριο trailer και ...νιώστε με το πρώτο κλιπάκι όπου πατέρας και γιος θαυμάζουν τα ...κάλλη της Scarlet...

    Οι κριτικές από το Sundance είναι ήδη εξαιρετικές...λέτε να έχουμε μία από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν;


    Kostas Tsokos.


    Don Jon trailer #2 από FilmBoy-gr



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Don Jon trailer και clip: Τα κάλλη της Scarlet Johansson Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top