F Trailer αυτοικανοποίησης του Don Jon με Scarlett Johansson και Gordon-Levitt - FilmBoy Trailer αυτοικανοποίησης του Don Jon με Scarlett Johansson και Gordon-Levitt - FilmBoy
  • Latest News

    Trailer αυτοικανοποίησης του Don Jon με Scarlett Johansson και Gordon-Levitt


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Θυμάστε που μιλήσαμε κάποτε για το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Joseph Gordon-Levitt, με συμπρωταγωνίστρια τη Scarlett Johansson;

    Με μια πρώτη ματιά, το Don Jon (πρώην Don Jon's Addiction) που προβλήθηκε στο φετινό φεστιβάλ του Sundance και έχει λάβει καλές κριτικές, φαντάζει μια μοντέρνα, ευχάριστη και σέξι κομεντί.

    "Ο Jon Martello (Joseph Gordon-Levitt) είναι ένας δυνατός, όμορφος και ολίγον ντεμοντέ τύπος, αλλά με την καλή έννοια.

    Οι φίλοι του τον αποκαλούν Don Jon χάρη στην ικανότητα του να κερδίζει και μια διαφορετική γυναίκα κάθε σαββατοκύριακο αλλά για τον ίδιο τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την ευτυχία που νιώθει όταν βρίσκεται μόνος του, βλέποντας ...πορνοβίντεο στην οθόνη του υπολογιστή του...




    Η Barbara Sugarman (ένα ταιριαστό όνομα για την παρουσία της Scarlett Johansson) είναι μια φωτεινή, όμορφη μα εξίσου καλή, ντεμοντέ κοπέλα.

    Μεγαλωμένη με τις ρομαντικές ταινίες του Χόλιγουντ, είναι αποφασισμένη να βρει τον πρίγκιπα της και καβάλα στ'άλογο, να φύγουν για βόλτα στο ηλιοβασίλεμα.

    Παλεύοντας με τις παλαιομοδίτικες προσδοκίες που έχει το ένα φύλο για το άλλο, οι Jon και Barbara δίνουν αγώνα ενάντια στις ψευδείς φαντασιώσεις και νοοτροπίες που έχουν καλλιεργήσει τα μέσα και η κοινωνία, προσπαθώντας να βρουν την αληθινή οικειότητα μεταξύ τους.
    "

    Βλέποντας το trailer, η σύνοψη συνοψίζεται άνετα και στο εξής: η πιο σέξι από ποτέ Scarlett καυγαδίζει με τον Joseph Gordon-Levitt γιατί εκείνος καμιά φορά το ρίχνει στο ...χειρογλύκανο.

    Ο Gordon-Levitt αποτελεί έναν από τους καλύτερους ηθοποιούς της εποχής μας κι όμως ...το σκηνοθετικό του ντεμπούτο δεν είναι κανά βαρύ δράμα ή indie κομεντί στο στυλ του 500 Days of Summer.

    O ίδιος μάλιστα μοιάζει αρκετά διαφορετικός, ίσως στον πιο αλανιάρικο, φουλ αντρίλα ρόλο που τον έχουμε δει ...και φυσικά μόνο ένας Gordon-Levitt θα μπορούσε να κάνει αυτό το στυλ να φαίνεται συμπαθές και ανεκτό και όχι φτηνή καγκουριά.

    Για τους υπόλοιπους, επαναλαμβάνω ...θα λιώσουμε πάλι με Scarlett (μία ακόμα από τις προσεχείς γυναίκες του Γιώργου Καραμάνου!) ενώ θα συμπρωταγωνιστούν και οι Julianne Moore, Tony Danza (που τον θυμήθηκαν αυτόν;), Brie Larson και Glenne Headly.

    Δείτε το trailer, όπου τα λόγια του πρωταγωνιστή στην έναρξη μοιάζουν να εναρμονίζονται σε r'n'b στακάτους ρυθμούς, το μοντάζ παίζει γρήγορα με duckface photos από facebook πλάνα και παραδεχτείτε πως γελάσατε στα τελευταία δέκα δευτερόλεπτα (και πως σίγουρα σας έχει συμβεί αυτό!).

    Το σενάριο είναι επίσης γραμμένο από τον Gordon-Levitt, η χρηματοδότηση έγινε από τη Voltage Pictures του Nicolas Chartier (The Hurt Locker) ενώ η παραγωγή είναι συνεργασία των Ram Bergman Productions και της hitRecord Films του Levitt.

    Αναμένεται 18 Οκτωβρίου στην Αμερική από την Relativity Media και φαντάζει ως ένα μοντέρνο και αστείο 90λεπτο με το οποίο θα περνάει ευχάριστα η ώρα.

    Υ.Γ.: Αναφέραμε πως παίζει και η Scarlett ...ή μήπως όχι;


     
    Don Jon trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Trailer αυτοικανοποίησης του Don Jon με Scarlett Johansson και Gordon-Levitt Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top