F Ο σκηνοθέτης Seth Gordon αποχωρεί από το sequel του Horrible Bosses - FilmBoy Ο σκηνοθέτης Seth Gordon αποχωρεί από το sequel του Horrible Bosses - FilmBoy
  • Latest News

    Ο σκηνοθέτης Seth Gordon αποχωρεί από το sequel του Horrible Bosses


    Το Horrible Bosses αποτέλεσε μια από τις πιο πετυχημένες κωμωδίες των τελευταίων χρόνων χωρίς να είναι sequel κάποιου προϋπάρχοντος franchise (η άλλη παρόμοια έκπληξη του 2011 ήταν το Bridesmaids).

    Αναπόφευκτα λοιπόν ξεκίνησαν οι διαδικασίες για το sequel, για το οποίο μέχρι στιγμής γνωρίζουμε πως θα επανέλθει η βασική τριάδα των Jason Bateman, Charlie Day και Jason Sudeikis αλλά και ο Jamie Foxx, με το σεναριογραφικό δίδυμο των John Francis Daley και Jonathan Goldstein να παραμένει ως έχει.

    Σύμφωνα με το Deadline μάθαμε όμως πως αποχώρησε ξαφνικά ο σκηνοθέτης Seth Gordon χωρίς να δίνεται κάποια παραπάνω εξήγηση.

    Μικρό το κακό για τον ίδιο μετά το επιτυχημένο εισπρακτικά Identity Thief στο οποίο ξανασυνεργάστηκε με τον Jason Bateman ενώ θα έχει ξανά την ίδια ευκαιρία με τους Day και Sudeikis για μια άλλη ταινία της Universal, το One Night on the Hudson.

    Αυτή τη στιγμή, η Warner ψάχνεται ήδη για τον σκηνοθέτη που θα αναλάβει τα ηνία του Horrible Bosses 2.

    Εσείς έχετε κάποια προτίμηση κατά νου;


    Kostas Tsokos.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο σκηνοθέτης Seth Gordon αποχωρεί από το sequel του Horrible Bosses Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top