F H Glenn Close και άλλα απίθανα στο Guardians of The Galaxy της Marvel‏! - FilmBoy H Glenn Close και άλλα απίθανα στο Guardians of The Galaxy της Marvel‏! - FilmBoy
  • Latest News

    H Glenn Close και άλλα απίθανα στο Guardians of The Galaxy της Marvel‏!


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Οι Guardians of The Galaxy αποτέλεσαν την πιο "what the fuck" επιλογή, όταν αποκαλύφθηκαν στο περσινό San Diego Comic-Con ως η μυστική ταινία που περιμέναμε κάποτε, για να συμπληρωθεί το 2ο Marvel Cinematic Universe.

    Παλιοί αλλά άγνωστοι στο ευρύ κοινό διαγαλαξιακοί υπερήρωες, με τον έναν να είναι ...ρακούν (Rocket Racoon) και τον δεύτερο να μοιάζει με στοιχειωμένο δέντρο (Groot), δεν είναι και κάτι που συναντάς κάθε μέρα όταν ακούς για μεταφορά κόμικ και οι πρώτες σκέψεις μιλάνε για το μεγαλύτερο ρίσκο της Marvel και της 2ης φάσης ταινιών πριν το Avengers 2.

    H υπόθεση λέει πως :

    "Ένας πιλότος των ΗΠΑ καταλήγει στο διάστημα και στη μέση μιας παγκόσμιας διαμάχης...


    Στην πορεία θα βρεθεί στο τρέξιμο μαζί με μια ομάδα φουτουριστικών πρώην κατάδικων, οι οποίοι έχουν στην κατοχή τους κάτι που όλοι θέλουν.
    "

    Φυσικά αυτό που όλοι μπορεί να θέλουν συσχετίζεται άμεσα με τον κρυφό villain Thanos που είδαμε μετά τα credits των Avengers και αποτελεί ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΚΑΚΟΥ στο χάρτινο σύμπαν της Marvel.

    O Peter Quill/Star-Lord a.k.a είναι ο leader των Guardians που κατάγεται από τη Γη, αλλά μόλις μάθει πως ο πατέρας του ήταν εξωγήινος θα μπλεχτεί σε διαστημικές συγκρούσεις, με αποτέλεσμα να καταλήξει ο αρχηγός αυτής της παράξενης διαγαλαξιακής ομάδας.

    H Gamora, είναι μία εξωγήινη δολοφόνος με πράσινο δέρμα, της οποίας το παρελθόν έχει στενούς δεσμούς με τον Thanos, με τον τελευταίο να την έχει μεγαλώσει ο ίδιος και την Gamora να του εναντιώνεται όταν συνειδητοποίησε ποιος πραγματικά είναι.

    Το κανονικό όνομα του Drax The Destroyer ήταν Arthur Douglas και υπήρξε άνθρωπος προτού ο Thanos τον σκοτώσει, με τον Drax να ανασταίνεται στο σώμα ενός πολεμιστή με υπερδυνάμεις, επιδιώκοντας την εκδίκηση του.

    Μέχρι στιγμής, οι ηθοποιοί που έχουν επιλεγεί για τη βασική ομάδα, ήταν γνωστά αλλά όχι και τρανταχτά ονόματα ...αλλά όπως φαίνεται θα υπάρξουν και αυτά, σε πιο δευτεραγωνιστικούς ρόλους.



    Την βασική ομάδα των Guardians συμπληρώνουν ο Chris Pratt (Parks and Recreation series, Zero Dark Thirty) στο ρόλο του Star-Lord, ο παλαιστής Dave Bautista (The Man With The Iron Fists) ως Drax The Destroyer, η Zoe Saldana (Star Trek, Avatar) ως Gamora και οι Michael Rooker (ο Merle Dixon του Walking Dead), Ophelia Lovibond (Mr Popper's Penguins), Lee Pace (The Twilight Saga: Breaking Dawn, Part 2) που ήταν και στους αρχικούς υποψήφιους για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Star-Lord, Enzo Cilenti (The Rum Diary, Nine) και πιθανότατα ο ...John C. Reilly (We Need To Talk About Kevin, Carnage), κάτι που παραμένει ακόμα φήμη.

    Ακόμη πιο πρόσφατα, ανακοινώθηκε και η απίστευτη προσθήκη της διάσημης και πολύ αξιόλογης ηθοποιού, Glenn Close (Albert Nobbs, Damages series), η οποία σύμφωνα με το Deadline θα υποδυθεί ένα από τα αρχηγικά μέλη του διαγαλαξιακού σώματος των Nova Corps.

    Στο σύμπαν της Marvel, το σώμα των Nova Corps είναι ισοδύναμο του αντίστοιχου των Green Lantern Corps της DC, εκτελώντας χρέη αστυνομίας και πολιτοφυλακής σε ολόκληρο το σύμπαν.

    Η ομάδα των Nova Corps κατάγεται από τον πλανήτη Xandar και η απεριόριστη δύναμη τους προέρχεται από την κοσμική ενέργεια Nova Force.

    Το πιο γνωστό της μέλος, είναι ο Nova, γνωστό και αγαπητό μέλος των ηρώων της Marvel (και από τους αγαπημένους ήρωες του Αργύρη Σταματόπουλου!), που υπάρχει από το 1976 και έχει κάνει αρκετές φορές crossover με άλλους γνωστούς ήρωες της εταιρείας.

    Όσο για τους Rocket Raccoon και Groot, γνωρίζουμε πως κατάγονται από μακρινούς πλανήτες και πως θα αποδοθούν με ένα συνδυασμό cgi και motion capture τεχνικής.

    Ακόμα δεν γνωρίζουμε ποιοι θα δανείσουν τις φωνές τους (για τον R.Racoon υπάρχει μια φήμη σχετικά με τον David Tennant του Fright Night) αλλά να είστε σίγουροι πως θα ...ρα-κουνηθούμε από τις θέσεις μας με αυτή την παράξενη επιλογή, καθώς πρόκειται για badass χαρακτήρα που πυροβολεί αβέρτα και βρίζει σαν λιμενεργάτης.


    Thanos With The Infinity Guantlet

    Προσωπικά μου ακούγεται σαν ένας διεστραμμένα απολαυστικός συνδυασμός των Lobo, Wolverine και του...Pepe Le Pew (αν και ο τελευταίος είναι ασβός!).

    Η επιλογή της Close που έχει κλείσει και επίσημα ("close"...με πιάνετε;) δεν θα έπρεπε να μας παραξενεύει, όταν ολάκερος Robert Redford θα συμμετέχει στο νέο Captain America: The Winter Soldier.

    Aυτό που πάει να κάνει η Marvel είναι τρέλα ...και αυτό είναι που την κάνει γοητευτική σαν προσπάθεια, αφήστε δε που μέχρι να κυκλοφορήσει η ταινία την 1η Αυγούστου του 2014 θα έχει ψήσει τους πάντες, έχοντας παίξει σωστά το παιχνίδι της προώθησης και κυκλοφορώντας σιγά σιγά τα οποιαδήποτε νέα.

    Άγνωστοι ήρωες, άγνωστο στο ευρύ κοινό καστ και κανά δυο πιο γνωστοί ηθοποιοί για ζουμάκι, σε μια υπερπαραγωγή που θα αγκαλιάζει ακόμα περισσότερο τις πιο διαστημικές-κοσμικές ιστορίες των κόμικ.

    Με κακό (βασικό ή μη) τον Thanos, που αποτελεί το υπέρτατο κακό των Marvel Comics (διάβασε Infinity Gauntlet, Infinity War) και τον είδαμε να μας χαμογελάει σαρδόνια μετά τα πρώτα credits των Εκδικητών.

    Οι Guardians ή θα αποτελέσουν ένα παταγώδες φιάσκο ή μια ανέλπιστη επιτυχία.

    Μακάρι να αποτελέσουν το αντίστοιχο Star Wars σύμπαν των κόμικ μεταφορών (ότι δεν κατάφερε ο Green Lantern, για τις DC-Warner).

    Update:  Και ένα update της τελευταίας στιγμής με μια ακόμη πιο απίθανη προσθήκη.

    Ο Benicio Del Toro (Savages, The Wolfman) μάθαμε χθες πως υπέγραψε κι αυτός, σε έναν αδιευκρίνιστο μέχρι στιγμής ρόλο.

    Την είδηση μετέφερε το Deadline, το οποίο επιβεβαιώνει πως ο Del Toro έχει υπογράψει συμβόλαιο για πολλές ταινίες.

    Να είναι άραγε η φωνή του απίθανου ...Rocket Racoon;
    Ή μήπως σαν όνομα που είναι, τον προορίζουν για τον απόλυτο villain της Marvel που προαναφέραμε; (THANOS).

    Όπως και να έχει, ο James Gunn των Super και Slither  (και του videogame Lollipop Chainsaw όπου μια λολιτομαζορέτα ...σκοτώνει ζόμπι με αλυσοπρίονο), θα περιτριγυρίζεται από εκλεκτό καστ, εκτός του γνωστού του Michael Rooker.

    Περίεργη επιλογή σκηνοθέτη για mega space κομικίστικο blockbuster με άγνωστους στο ευρύ κοινό ήρωες ...αλλά με τέτοιες προσθήκες στο καστ, μου φαίνεται πως οι Marvel Studios και Disney έχουν βαλθεί να μας εξάπτουν όλο και περισσότερο την περιέργεια.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: H Glenn Close και άλλα απίθανα στο Guardians of The Galaxy της Marvel‏! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top