F Trailer, tv-spot και νέα poster για το The Lone Ranger της Disney - FilmBoy Trailer, tv-spot και νέα poster για το The Lone Ranger της Disney - FilmBoy
  • Latest News

    Trailer, tv-spot και νέα poster για το The Lone Ranger της Disney


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Αυξάνονται και πληθύνονται τα trailer για τον Lone Ranger από την Disney.

    Ύστερα από καμιά κατοστάρα στη μητρική του γλώσσα (εδώ, εδώ και εδώ) και ένα εκ Ρωσίας ορμώμενο, κυκλοφόρησε άλλο ένα αγγλόφωνο μικρής σχετικά διάρκειας αλλά πάντοτε υπερθεαματικό ενώ μαζί με αυτό θα δείτε και ένα νέο σποτάκι.


    Την σύνοψη φαντάζομαι θα τη γνωρίζετε, όπου ο Iνδιάνος πνευματικός αρχηγός και πολεμιστής Tonto (Johnny Depp) εξιστορεί τις άγνωστες ιστορίες που μεταμόρφωσαν τον John Reid (Armie Hammer), έναν άντρα του νόμου και της τάξης σε θρύλο της δικαιοσύνης.

    Oι δύο άσχετοι μεταξύ τους ήρωες, θα πρέπει να συμμαχήσουν και να μάθουν να συνεργάζονται, για τον κοινό τους αγώνα ενάντια στη απληστία και τη διαφθορά...




    Αυτό που περιμένουμε είναι ένα fun ride με ορισμένα θεαματικά set-pieces-κασκάντες που θα συνδυάζουν το χιούμορ, την παλαιομοδίτικη καουμπόικη περιπέτεια και τις χολιγουντιανές μούφες, blockbuster αποχρώσεων.

    Μένει να δούμε αν το υπερφουσκωμένο αλλά-παραδόξως-μειωμένο μπάτζετ των 225 εκατομμυρίων δολαρίων, θα σταθεί αρκετό για να αποφέρει η υπερπαραγωγή τα έσοδα της.

    Το γεγονός ότι από πίσω βρίσκεται το team των Πειρατών της Καραϊβικής (σκηνοθέτης ο Gore Verbinski, παραγωγός ο Jeryy Bruckheimer, πρωταγωνιστής ο Γιαννάκης ο Depp) εγγυάται ένα ευχάριστο δύωρο ...αν και πολλοί φοβούνται ένα επόμενο ...Wild Wild West.

    Αν η Disney φάει πάλι τα μούτρα της (γκουχ γκουχ John Carter και εν μέρει το Prince of Persia) λογικά θα προσπαθήσει να βγάλει άλλους 50 Πειρατές (έχουν βέβαια και τους Avengers).

    Θυμίζουμε πως συμπρωταγωνιστούν οι Helena Bonham Carter, Tom Wilkinson, William Fichtner, Barry Pepper, James Badge Dale και Ruth Wilson ενώ η ημερομηνία κυκλοφορίας είναι 3 Ιουλίου για Αμερική και 4 του ίδιου μήνα για Ελλάδα (από τη Feelgood Entertainment).

    Υ.Γ.: Τσιμπάτε και για μπόνους μερικά καινούρια posters.








    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Trailer, tv-spot και νέα poster για το The Lone Ranger της Disney Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top