F Trailer, poster, εικόνες και όλα τα νέα γύρω από το The Lone Ranger της Disney - FilmBoy Trailer, poster, εικόνες και όλα τα νέα γύρω από το The Lone Ranger της Disney - FilmBoy
  • Latest News

    Trailer, poster, εικόνες και όλα τα νέα γύρω από το The Lone Ranger της Disney

    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, στην τρίτη και ίσως (;) να υπάρξει franchise.

    Μετά τις αποτυχίες των Prince of Persia και John Carter, η Disney ευελπιστεί σε ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα με τον The Lone Ranger.

    Για τους 4ους Πειρατές της Καραϊβικής ας το αφήσουμε, καθώς έβγαλε την είσπραξη τρέχοντας στον αυτόματο πιλότο ελέω Depp, όσο και αν ήταν ανούσιο, βαρετό και κατά τ'άλλα forgettable.

    Προφανώς με τα λεφτά εκείνα σκάλισαν το μυαλό τους, έψαξαν πάλι στην σωρεία cartoon και κόμικ που υπάρχουν εκεί έξω και αποφάσισαν να ξανασυνεργαστούν με τον Gore Verbinski, σε διαφορετικό project/πιθανό μελλοντικό franchise...




    Ο βασισμένος σε κόμικ και καρτούν Lone Ranger, θα υποστεί κι αυτός ένα σύγχρονο, θεαματικό update διατηρώντας φυσικά την καουμπόικη υπόσταση του και περιβάλλον.

    Δυστυχώς δεν ξεκίνησαν όλα πρίμα.

    Αρχικά υπήρχαν αναβολές στην έναρξη της παραγωγής, προκειμένου να διευθετηθούν θέματα υπερφουσκωμένου προϋπολογισμού και σεναρίου.

    Ναι, όσο και αν φαίνεται παράξενο το να έχει πρόβλημα ο Jerry Bruckheimer με υπερφουσκωμένους προϋπολογισμούς, τελικά θα τον άγγιξε κι αυτόν η κρίση και αποφάσισε να σφίξει λίγο τα γκέμια.

    Τελικά όλα κυλούσαν ομαλά μέχρι που πριν λίγο διάστημα, υπήρξε δυστύχημα στα γυρίσματα και απεβίωσε ένα μέλος του τεχνικού επιτελείου.

    Το μέλος ήταν δύτης που προετοιμαζόταν για μια σκηνή σε μια δεξαμενή, μέχρι που κάτι πήγε στραβά.

    Οι πρώτες βοήθειες έφτασαν όσο πιο γρήγορα γινόταν και προσπάθησαν να επαναφέρουν την καρδιά του αλλά μέχρι να φτάσουν στο νοσοκομείο, δυστυχώς είχε ήδη εκπνεύσει.


    Η Disney εξέδωσε την ακόλουθη δήλωση:

    "Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να επιβεβαιώσουμε πως ένα μέλος του επιτελείου μας απεβίωσε, αφού πρώτα μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε τοπικό νοσοκομείο.

    Αυτή τη στιγμή, οι καρδιές μας και οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια, τους φίλους και τους συνεργάτες του και έχουμε ρίξει όλη τη στήριξη μας πάνω στην έρευνα, για τις συνθήκες αυτού του τρομερού συμβάντος.
    "

    Και καλά θα κάνουν, αν θέλετε μια γνώμη, αλλά...θα αλλάξει κάτι;
    Κάποια στιγμή οι άνθρωποι αυτοί δικαιούνται να μην παίρνουν τα φώτα της δημοσιότητας, μόνο όταν συμβαίνουν ατυχήματα.

    Άλλωστε, οι κασκαντέρ τραβάνε όλο το κουπί, για να βγαίνουν μετά οι 'σταρ' όλο καμάρι, ως μπροστάρηδες των πόστερ.

    Τελοσπάντων και επειδή ξεφεύγω πάλι, ας πιάσουμε στο φινάλε τα ευχάριστα.

    Αυτές τις μέρες, κυκλοφόρησε και το πρώτο trailer της ταινίας, διάρκειας σχεδόν ενάμιση λεπτού, το οποίο δίνει μια σχετικά ικανοποιητική οπτική της ταινίας.

    Στα της υπόθεσης, ο Iνδιάνος πνευματικός αρχηγός και πολεμιστής Tonto (Johnny Depp) εξιστορεί τις άγνωστες ιστορίες που μεταμόρφωσαν τον John Reid (Armie Hammer), έναν άντρα του νόμου και της τάξης σε ένα θρύλο της δικαιοσύνης.

    Oι δύο άσχετοι μεταξύ τους ήρωες πρέπει να μάθουν να συνεργάζονται στον κοινό τους αγώνα ενάντια στη απληστία και τη διαφθορά.


    Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, η παραγωγή της επικής περιπέτειας της Disney και της Jerry Bruckheimer Films έχει ξεκινήσει στο Νέο Μεξικό, στην Αριζόνα, στη Γιούτα και στο Κολοράντο.

    Η ταινία ενώνει και πάλι την ομάδα των πρώτων τριών μπλοκμπάστερ της σειράς «Πειρατές της Καραϊβικής», τον παραγωγό Jerry Bruckheimer, τον σκηνοθέτη Gore Verbinski με τον Johnny Depp.

    Στο καστ θα συμμετέχουν και οι Tom Wilkinson, William Fichtner, Barry Pepper, James Badge Dale, Ruth Wilson και η Helena Bonham Carter.

    Με Depp και Bonham Carter στο καστ, θα ορκιζόσουν πως πρόκειται για νέα Burton-ίτιδα, αλλά ουσιαστικά πρόκεται για την επόμενη live action-blockbuster προσπάθεια του Gore Verbinski, ύστερα από τους κουραστικούς 3ους Πειρατές της Καραϊβικής αλλά και το πολύ καλό animation Rango.

    Το teaser trailer φαίνεται εντυπωσιακό αλλά και ατμοσφαιρικό ενώ κατά κάποιο τρόπο, ίσως λειτουργεί σαν φυσική συνέχεια του Rango, όσον αφορά την σκηνοθετική άποψη του Verbinski.

    Κάπου πήρε το μάτι μου και slow motion, με το οποίο ελπίζω να μην το παρακάνουν.

    Δείτε και σεις το trailer και αφήστε γνώμες.



    The Lone Ranger trailer από FilmBoy-gr



    Και επειδή ποτέ δεν σας αφήνουμε χωρίς extras, τσεκάρετε και μερικές φωτογραφίες συν το επίσημο, πρώτο poster!









    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Trailer, poster, εικόνες και όλα τα νέα γύρω από το The Lone Ranger της Disney Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top