F Νέο ...άχαστο trailer για το The Lone Ranger με Johnny Depp και Armie Hammer - FilmBoy Νέο ...άχαστο trailer για το The Lone Ranger με Johnny Depp και Armie Hammer - FilmBoy
  • Latest News

    Νέο ...άχαστο trailer για το The Lone Ranger με Johnny Depp και Armie Hammer


    Η Disney κυκλοφόρησε ένα νέο trailer για το The Lone Ranger, με τον Gore Verbinski να σκηνοθετεί τον Johnny Depp ως Tonto και τον Armie Hammer ως Ranger σε μια έκδοση του κλασικού αμερικανικού γουέστερν, που τοποθετεί το Tonto ως τον πραγματικό εγκέφαλο του ζεύγους.

    Αυτό το trailer δεν είναι μεγάλο, αλλά δείχνει λίγο περισσότερο τον Tonto και τον Ranger από ό, τι στο πρώτο trailer του Οκτώβρη, καθώς δείχνει τον αινιγματικό χαρακτήρα του Depp να πετάει ατάκες στον ταλαιπωρημένο αρχικά και μασκοφορεμένο αργότερα, Hammer.

    Το The Lone Ranger ανοίγει στην Αμερική στις 3 Ιουλίου 2013 και διαθέτει, επίσης, τους Tom Wilkinson, Barry Pepper και Helena Bonham Carter.


    Επειδή λατρεύω τα γουέστερν και πάντα ήμουν με τους Ινδιάνους, αυτό δεν το χάνω με τίποτα (...εκτός αν κάνω κι άλλα δίδυμα μέχρι τότε). 

    Για ρίξτε μια ματιά, και τα λέμε.



    The Lone Ranger trailer 2 από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Νέο ...άχαστο trailer για το The Lone Ranger με Johnny Depp και Armie Hammer Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top