F Τελευταία υπενθύμιση της Disney για το The Lone Ranger με 2 νέα trailer - FilmBoy Τελευταία υπενθύμιση της Disney για το The Lone Ranger με 2 νέα trailer - FilmBoy
  • Latest News

    Τελευταία υπενθύμιση της Disney για το The Lone Ranger με 2 νέα trailer


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Λίγο καιρό πριν κυκλοφορήσει ένα blockbuster, τα στούντιο έχουν την καλή συνήθεια να κυκλοφορούν μερικά ακόμη trailer, ως το τελευταίο, πιο χορταστικό και ολοκληρωμένο πρόγευμα πριν από την προβολή της ταινίας.

    Ο θρυλικός Lone Ranger, με μια μεγάλη προϊστορία σε νουβέλες, κόμικ και animated σειρές, είναι το επόμενο μεγαλεπήβολο πρότζεκτ-συνεργασία της Disney, με τον παραγωγό υπερεπιτυχημένων, μπαρουτοκαπνισμένων blockbuster Jerry Bruckheimer και του σκηνοθέτη Gore Verbinski...με άλλα λόγια το team των τριών πρώτων Pirates of The Caribbean.

    Γι'αυτό, τρεις μήνες πριν την προβολή και μετά από ένα teaser και ένα κανονικό trailer, ο "Μοναχικός Καβαλάρης" επανέρχεται με άλλα δύο μεγάλα trailer (ένα κανονικό και ένα international), γεμάτα, δράση, εφέ, κασκάντες και μπούτια...σκέτα φονικά όπλα! (κυριολεκτικά!)


    Σύμφωνα με την σύνοψη:

    "Ο Iνδιάνος πνευματικός αρχηγός και πολεμιστής Tonto (Johnny Depp) εξιστορεί τις άγνωστες ιστορίες που μεταμόρφωσαν τον John Reid (Armie Hammer), σε έναν άντρα του νόμου και της τάξης και θρύλο της δικαιοσύνης, με το όνομα "The Lone Ranger".

    Oι δύο άσχετοι μεταξύ τους ήρωες θα πρέπει να μάθουν να συνεργάζονται στον κοινό τους αγώνα ενάντια στη απληστία και τη διαφθορά.
    "

    Κάπου μεταξύ, Mask of Zorro-Legend of Zorro, Wild Wild West, με ορισμένα σουρεαλιστικά, παραισθησιογόνα πλάνα όπως στις πιο 'περίεργες' στιγμές του Pirates of The Caribbean: At World's End, ας ελπίζουμε να προκύψει ένα διασκεδαστικό blockbuster με λιγότερα αλά Matrix απίθανα slow motion και περισσότερα φυσικά stunts.

    Παίζουν επίσης οι Tom Wilkinson, William Fichtner, Barry Pepper, James Badge Dale, Ruth Wilson και Helena Bonham Carter.

    Στην Αμερική θα ανοίξει 3 Ιουλίου και μια μέρα αργότερα μπορούμε να το περιμένουμε στην Ελλάδα, από την Feelgood Entertainment.

    Μένει να δούμε, αν αρκεί ένας...Γιαννάκης Depp (ξανά σε ρόλο..."την έχω καρακατακούσει"), για να μην δει η Disney μέρες Prince of Persia ή John Carter.

    Δείτε μέχρι τότε τα χορταστικά trailer που μόλις κυκλοφόρησαν (και ένα μικρότερο...Japan-ικό που μας είχε ξεφύγει από τον προηγούμενο μήνα) και αφήστε γνώμες.



     

     
    The Lone Ranger trailer 3 από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Τελευταία υπενθύμιση της Disney για το The Lone Ranger με 2 νέα trailer Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top