F Kick-Ass 2 trailer: This is a Hit-Girl world ...motherfuckers! - FilmBoy Kick-Ass 2 trailer: This is a Hit-Girl world ...motherfuckers! - FilmBoy
  • Latest News

    Kick-Ass 2 trailer: This is a Hit-Girl world ...motherfuckers!


    Ύστερα από χρόνια φλυαρίας, αναβολών και πισωγυρισμάτων, το Kick-Ass 2 θα έρθει επιτέλους στις οθόνες αυτό το καλοκαίρι, και η Universal έβγαλε ένα αθυρόστομο, βίαιο, αιματηρό red band trailer για να αναδείξει το νέο της sequel.

    Προφανώς, το Kick-Ass 2 είναι ο κόσμος της Hit-Girl (Chloe Grace Moretz), στον οποίο απλά υπάρχει και ο Kick-Ass (Aaron Taylor-Johnson), o Christopher Mintz-Plasse που αποκαλύπτει τη νέα προσωπικότητα του ως “The Motherfucker”και ο Jim Carrey που κάνει τα δικά του ως συνταγματάρχης Stars and Stripes.

    Μολονότι περίμενα το sequel με μεγάλη ανυπομονησία, και παρόλο που αυτή είναι ξεκάθαρα μια Hit-Girl ταινία, κάτι δεν μου πάει στο trailer.

    Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά νομίζω ότι μπορούμε να πούμε αντίο στη φρεσκάδα του πρώτου …ίσως ο συνωστισμός των superheroes, ίσως το ότι η Chloe μεγάλωσε…
    Θα δούμε.

    Το Kick-Ass 2 βγαίνει στις ΗΠΑ στις 16 Αυγούστου.
    (Άσχετο, αλλά όταν βλέπεις τον Τσώκο να έρχεται πρωί πρωί στη συνάντηση των συντακτών του FilmBoy με το κόμικ Kick-Ass 2 της Anubis παραμάσχαλα, you know you have the right staff for the job.)




    Kick Ass 2 trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Kick-Ass 2 trailer: This is a Hit-Girl world ...motherfuckers! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top