F Το Kick-Ass 2 έχει και επίσημα σκηνοθέτη! - FilmBoy Το Kick-Ass 2 έχει και επίσημα σκηνοθέτη! - FilmBoy
  • Latest News

    Το Kick-Ass 2 έχει και επίσημα σκηνοθέτη!

    Γράφει ο Γιώργος Καναρέλης.

    Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο συνδημιουργός του Kick-Ass, John Romita Jr. είπε οτι το  Kick Ass 2 θα ξεκινήσει γυρίσματα το καλοκαίρι με στόχο να βγεί στις αίθουσες την άνοιξη του 2013.

    Αυτό το πράγμα, θα μου πείτε το ακούμε εδώ και χρόνια για πολλές ταινίες, αλλά πολλοί θα ήθελαν να αληθεύει αυτό μεταξύ αυτών και εγώ που λάτρεψα την πρώτη ταινία (και από όσο ξέρω και ο Κωνσταντίνος).

    Και όμως, αυτή τη φορά φαίνεται ότι η δήλωση μάλλον ισχύει.

    Το Deadline αναφέρει οτι η Universal θα γυρίσει το Kick-Ass 2 με σκηνοθέτη αυτήν την φορά όχι τον Matthew Vaughn αλλά τον Jeff Wadlow, που θα κάνει την 3η του δουλειά μετά τα Never Back Down και Cry Wolf.

    Στο δημοσιευμά τους, λένε οτι ...


    ...οι συζητήσεις έχουν ήδη αρχίσει με τον Aaron Johnson, την Chloe Moretz και τον Christopher Mintz-Plasse, των οποίων οι χαρακτήρες επιστρέφουν όλοι (άλλωστε είναι πολύ σημαντικοί για την υπόθεση) και ότι όλοι τους ψήνονται να επιστρέψουν σε αυτό το δεύτερο μέρος.

    Τώρα, γιατί η Universal θα κάνει αυτήν την ταινία ενώ η Lionsgate έκανε την πρώτη, η απάντηση είναι οτι τα δικαιώματα ανήκουν στον  Vaughn οπότε αυτός αποφασίζει.

    Εδώ και καιρό ο Vaughn έψαχνε κάποιον για να γράψει το σενάριο και να σκηνοθετήσει την ταινία και αυτό το πρόσωπο θα είναι τελικά ο άγνωστος σχετικά Jeff Wadlow.

    Σε αυτό το δεύτερο μέρος θα δούμε τον Kick-Ass και την Hit-Girl να φτιάχνουν μια ομάδα απο σούπερ ήρωες για να νικήσουν την ομάδα απο κακούς που έχει δημιουργήσει ο Red Mist.

    Άντε ρε παιδιά, μακάρι να γίνει γιατί πολύ το είχα ευχαριστηθεί το πρώτο.
    Ελπίζω μόνο ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης να φανεί αντάξιος των προσδοκιών.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το Kick-Ass 2 έχει και επίσημα σκηνοθέτη! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top