F Horror review: Mama, John Dies At The End, The Day, Beautiful Creatures - FilmBoy Horror review: Mama, John Dies At The End, The Day, Beautiful Creatures - FilmBoy
  • Latest News

    Horror review: Mama, John Dies At The End, The Day, Beautiful Creatures

    Από τότε που τα επεισόδια του Horror Trailer Park απέκτησαν καθημερινή 'εκπομπή' στο νέο μέλος του FilmBoy Network, το FilmBoy συνεχίζει κάθε βδομάδα να παρουσιάζει τα τέσσερα σπουδαιότερα review ταινιών τρόμου, όπως αυτά παρουσιάστηκαν στο Horrorant.
     


    Mama review

    Το Mama είναι η πιο πρόσφατη ταινία τρόμου που έχει τη φροντίδα και το κύρος του Guillermo del Toro, είναι η ταινία που βασίστηκε στο εξαιρετικό ομώνυμο short που είδαμε πριν δυο χρόνια στο Screamin’ Athens και η πλέον αναμενόμενη της χρονιάς, για μένα προσωπικά.

    Ξεκινώντας από το πρώτο και τη σχέση του del Toro με τέτοιες ‘συνοδευτικές’ προσπάθειες – θυμηθείτε το Don’t Be Afraid of the Dark, το Julia’s Eyes ή το El Orfanato -  πρέπει να ξέρουμε όλοι τι θα έπρεπε να περιμένουμε.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.



    John Dies At The End review

    Έπειτα από δεκάχρονη σχεδόν αποχή από τα πράγματα, το cult ίνδαλμα του αλλόκοτου Phantasm και του θεότρελου Bubba Ho-Tep, Don Coscarelli, αποφάσισε να επιστρέψει στην ενεργό δράση μεταφέροντας στη μεγάλη οθόνη ένα πολυσυζητημένο comic τρόμου που έγραψε ο Jason Pargin, το οποίο όμως υπέγραψε επισήμως ως David Wong, όπως δηλαδή λέγεται ο πρωταγωνιστής του βιβλίου του.

    Το comic που δε θα λέγαμε ότι αποτελεί τον ορισμό του mainstream comic book, αρχικά ξεκίνησε την πορεία του ως webseries, με τα χρόνια όμως κατάφερε να τυπωθεί και να κυκλοφορήσει ευρέως στην αγορά, κερδίζοντας αμέτρητους fans με το ιδιαίτερο στυλ του.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.



    The Day review

    Το τέλος του κόσμου τελικά δεν ήρθε, ή τουλάχιστον καθυστέρησε λίγους μήνες καθώς αυτή η πτώση μετεωριτών στη Ρωσία έκανε πολλούς να ξαναπιάσουν τα κομπιουτεράκια και να υπολογίζουν που μπορεί να έκαναν λάθος οι Μάγια.

    Στο χώρο του κινηματογράφου, η post-apocalyptic Γη έχει να κάνει συνήθως με ζόμπι, οικονομική κατάρρευση, πόλεμο, αλλά πολύ σπανιότερα με κανιβαλισμό.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
     



    Beautiful Creatures review

    Όπως κάθε κριτικός που σέβεται τον εαυτό του, έτσι και εγώ έχω αναπτύξει κάποιους παράξενους κανόνες γύρω από τον κόσμο του σινεμά.

    Ένας από αυτούς τους κανόνες υποστηρίζει ότι κάθε ταινία έχει δυο πλευρές.
    Μια καλή και μια άσχημη.

    Εσύ τελικά θα είσαι αυτός που θα αποφασίσει προς τα πού γέρνει η ταινία, και βάση αυτής σου της απόφασης θα σχηματίσεις την άποψη σου για αυτή.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Horror review: Mama, John Dies At The End, The Day, Beautiful Creatures Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top