F FilmBoy Awards 2013: Ψήφισε το Καλύτερο Ξενόγλωσσο του 2012 - FilmBoy FilmBoy Awards 2013: Ψήφισε το Καλύτερο Ξενόγλωσσο του 2012 - FilmBoy
  • Latest News

    FilmBoy Awards 2013: Ψήφισε το Καλύτερο Ξενόγλωσσο του 2012


    3 Μέρες έμειναν για να μάθουμε τους νικητές στα FilmBoy Awards 2013, με τους ψήφους να έχουν φτάσει τους 1.400 περίπου, γεγονός που κάνει το θεσμό έναν από τους μεγαλύτερους σε ελληνικά site – ίσως και το μεγαλύτερο.

    Στα Ξενόγλωσσα της χρονιάς (τα μη-αγγλόφωνα, πιο σωστά) δεν υπήρχαν φαβορί μέχρι τους τελευταίους μήνες.

    Εμφανίστηκε το Γαλλικό Rust and Bone, με το οποίο άνοιξαν οι Νύχτες Πρεμιέρας, και το επίσης Γαλλικό Amour, που έχει και την ώθηση της Ακαδημίας, ενώ από το καλοκαίρι γνωρίζαμε το Headhunters από τη Νορβηγία, ένα φιλμ που άρεσε πολύ σε όλους.

    Στην αρχή του χρόνου είδαμε το Ιαπωνικό Norwegian Wood, το The Viral Factor από το Χονγκ Κονγκ και τη Κινέζικη παραγωγή με το Χολλυγουντιανό cast The Flowers of War.

    Η Ν. Κορέα φέτος δε συνέχισε το σερί των καταπληκτικών ταινιών, αλλά το πολεμικό The Front Line μπήκε εύκολα στη δεκάδα, ενώ για πρώτη φορά μπήκε ένα Βελγικό φιλμ, το Bullhead.

    Πάντως, φέτος οι Σκανδιναβικές χώρες είχαν ταινιάρες, με το Σουηδικό Sound of Noise και το Νορβηγικό Turn Me On, Dammit! να συμπληρώνουν τη δεκάδα.

    Ψηφίστε το Καλύτερο Ξενόγλωσσο φιλμ του 2012, στη συνέχεια.
    Ή ψηφίστε ΕΔΩ σε όλες τις κατηγορίες.



     
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: FilmBoy Awards 2013: Ψήφισε το Καλύτερο Ξενόγλωσσο του 2012 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top