F Δυνατό trailer του νέου crime thriller Straw Shield του Miike Takashi - FilmBoy Δυνατό trailer του νέου crime thriller Straw Shield του Miike Takashi - FilmBoy
  • Latest News

    Δυνατό trailer του νέου crime thriller Straw Shield του Miike Takashi


    Παρότι δεν ενθουσιάστηκα στην ιδέα του ότι σκηνοθετεί ο Miike Takashi ένα crime thriller που φιλοδοξεί να μπει στην ίδια λίστα με τα Κορεατικά αριστουργήματα (I Saw the Devil, The Chaser), βλέποντας το trailer αποφάσισα να του δώσω μια ευκαιρία.

    Βλέπετε, δεν έμεινα ευχαριστημένος ούτε από το 13 Assassins, ούτε από το Hara-Kiri: Death of a Samurai (έρχεται σύντομα review), δουλειές με τις οποίες γνώρισα τον Takashi, ο οποίος όμως εδώ αλλάζει ύφος και είδος.

    Το Straw Shield (Wara no Tate ο Ιαπωνικός τίτλος) βασίζεται σ’ένα μυθιστόρημα του Kiuchi Kazuhiro, και πρωταγωνιστεί ο Tatsuya Fujiwara ως ένας δολοφόνος που δολοφονεί την εγγονή ενός ισχυρού στον πολιτικό και οικονομικό κόσμο ανθρώπου (Tsutomu Yamazaki).

    Λίγους μήνες αργότερα, ο δολοφόνος ανακαλύπτει ότι ο άνθρωπος αυτός προσφέρει αμοιβή 1 δισεκατομμύριο γιεν σε όποιον καταφέρει να τον βρει και να τον σκοτώσει.

    Φοβούμενος για τη ζωή του, παραδίνεται στην τοπική Αστυνομία...




    Πέντε αστυνομικοί ασφαλείας επιφορτίζονται με την συνοδεία του δολοφόνου  προς το Τόκιο, αλλά μπροστά τους θα βρίσκουν επανειλημμένα πολίτες και άλλους αστυνομικούς που επιθυμούν να συλλέξουν την αμοιβή ή και την εκδίκηση.

    Εν τω μεταξύ, ένας από τους αξιωματικούς (Osawa Takao), αρχίζει να αμφιβάλλει αν θα πρέπει καν να μπουν στο κόπο να προστατεύουν ένα κατάπτυστο πρόσωπο σαν αυτόν, ενώ η συνεργάτιδά του (Matsushima Nanako) παραμένει πιστή στο καθήκον.

    Το Straw Shield ανοίγει στην Ιαπωνία στις 26 Απριλίου.
    Η γνώμη σας;

     
    Straw Shield trailer (Miike Takashi movie) από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Δυνατό trailer του νέου crime thriller Straw Shield του Miike Takashi Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top