F Ο παλιός καλός Jim Carrey στο trailer του The Incredible Burt Wonderstone - FilmBoy Ο παλιός καλός Jim Carrey στο trailer του The Incredible Burt Wonderstone - FilmBoy
  • Latest News

    Ο παλιός καλός Jim Carrey στο trailer του The Incredible Burt Wonderstone


    Αν υπάρχει κάτι που κάνει το The Incredible Burt Wonderstone να μοιάζει πραγματικά συναρπαστικό, είναι ότι μας προσφέρει την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τον Jim Carrey σε ρόλο εντελώς τρελού, για πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια.

    Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει τις προσπάθειές του να κάνει δραματικές ταινίες και  οικογενειακές κωμωδίες, αλλά καμία από αυτές δεν ήταν σε θέση να αγγίξει τη μανιακή ενέργεια των πρώτων έργων του, Ace Ventura και Dumb and Dumber, ταινίες που αγαπήθηκαν και τον έκαναν σταρ.

    Από το trailer του The Incredible Burt Wonderstone φαίνεται ότι ο χαρακτήρας του ως μάγος Criss Angel μας δίνει μια γεύση του κλασικού Jim Carrey.

    Πέρα από αυτό, το trailer μας δίνει την ευκαιρία να δούμε τον Steve Carell και τον Steve Buscemi φορώντας κοστούμια αλά Φλωρινιώτη και γελοίες κομμώσεις στυλ … Patrick Swayze στα καλά του.

    Κάπου εκεί θα δείτε και τους Alan Alda και Olivia Wilde, σε ένα αρκετά ενδιαφέρον και αστείο trailer.

    Η δική σας γνώμη;


     
    The Incredible Burt Wonderstone trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο παλιός καλός Jim Carrey στο trailer του The Incredible Burt Wonderstone Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top