F Η Summit ανακοινώνει το σκηνοθέτη του alien invasion sci-fi Revoc - FilmBoy Η Summit ανακοινώνει το σκηνοθέτη του alien invasion sci-fi Revoc - FilmBoy
  • Latest News

    Η Summit ανακοινώνει το σκηνοθέτη του alien invasion sci-fi Revoc


    Γράφει ο Κωνσταντίνος Παναγιώτου.

    Η Summit Entertainment ανακοίνωσε πως κατέληξε στον εκλεκτό της για την καρέκλα του σκηνοθέτη για τη νέα ταινία επιστημονικής φαντασίας που ετοιμάζει, το Revoc.

    Ο Olaf de Fleur, σκηνοθέτης και σεναριογράφος του ισλανδικού θρίλερ City State, είναι ο άνθρωπος που θα αναλάβει να δώσει ζωή στο Revoc.

    Η ταινία θα αναφέρετε στην εισβολή εξωγήινων στη Γη, ένα story τόσο χιλιοειπωμένο αλλά παράλληλα τόσο πιασάρικο κάθε φορά.

    Μένει βέβαια να μάθουμε περισσότερα για την υπόθεση προκειμένου να σχολιάσουμε εκτενέστερα τα όσα ίσως έχει να μας προσφέρει το Revoc στο τομέα 'εξωγήινη εισβολή', αλλά ...



    ... ως γνήσιοι φίλοι των γκρίζων ανθρωπάκων που έρχονται συχνά πυκνά στον πλανήτη μας είτε με φιλικές είτε με ιμπεριαλιστικές τάσεις, δεν μπορούμε παρά να παραδεχτούμε πως ήδη ανυπομονούμε.

    Την παραγωγή του Revoc θα υπογράψουν οι David Hoberman και Todd Lieberman αν τελικά φτάσουν σε συμφωνία με τη Summit Entertainment.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Summit ανακοινώνει το σκηνοθέτη του alien invasion sci-fi Revoc Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top