F Ίδια συνταγή στο trailer του The Mortal Instruments: City of Bones - FilmBoy Ίδια συνταγή στο trailer του The Mortal Instruments: City of Bones - FilmBoy
  • Latest News

    Ίδια συνταγή στο trailer του The Mortal Instruments: City of Bones


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Σε μια εποχή που μόλις τελείωσε το Τwilight, ο Harry Potter έχει ρίξει αυλαία από πέρυσι και το Hunger Games μόλις έχει ξεκινήσει, να είστε σίγουροι πως θα ακούμε και θα βλέπουμε συνέχεια τα επόμενα νεανικά και μεταφυσικά action-romance franchise.

    Αφού είδαμε τα trailer των Warm Bodies, Beautiful Creatures και The Host, ήρθε και η ώρα για το The Mortal Instruments: City of Bones.

    Βασισμένο στο πρώτο από τα 6 βιβλία της Νο1 bestseller σειράς από την συγγραφέα Cassandra Clare, στο City of Bones παρακολουθούμε την ιστορία της Clary Fray (Lily Collins, Mirror Mirror), μιας φαινομενικά συνηθισμένης έφηβης που ζει στην σημερινή Νέα Υόρκη.

    Μετά την απαγωγή και εξαφάνιση της μητέρας της από ένα δαίμονα, θα συνειδητοποιήσει πως η ίδια ζει σε μια εναλλακτική εκδοχή της Νέας Υόρκης που ονομάζεται Downworld και είναι γεμάτη από δαίμονες, μάγους, βαμπίρ, λυκάνθρωπους και άλλα θανατηφόρα πλάσματα...




    Παράλληλα θα ανακαλύψει πως είναι απόγονος των Shadowhunters, μιας μυστικής σέκτας νεαρών πολεμιστών κατά το ήμισυ αγγέλων, που προστατεύουν τον κόσμο μας από αρχαιοτάτων χρόνων.

    Η Clary θα ενώσει τις δυνάμεις της με μια ομάδα των Shadowhunters, όμως τα πράγματα δεν θα είναι και τόσο εύκολα.

    Ο Harald Swart των μέτριων αλλά "watchable" Pink Panther 2 και Karate Kid reboots, βρίσκεται στη σκηνοθεσία ενώ την Lily Collins πλαισιώνουν οι Jamie Campbell Bower (Breaking Dawn-Part 2), Robert Sheehan (Season of The Witch), Kevin Durand (Resident Evil: Retribution), Lena Headey (Tell Tale, The Broken, 300), Jared Harris (Sherlock Holmes: A Game of Shadows) συν τους Jemima West, Kevin Segers (Frozen), Robert Maillet (Immortals), Godfrey Gao, Aidan Turner, CCH Pounder
    (Avatar) και τον Jonathan Rhys Meyers (Albert Nobbs) με...τζίβα!

    Το trailer δείχνει αρκετά ικανοποιητικό, με αξιόλογα εφέ, εστιάζοντας περισσότερο στη δράση και φυσικά στην γλυκιά πρωταγωνίστρια, με τη κυκλοφορία στην Αμερική να αναμένεται για τις 23 Αυγούστου του 2013 από τις Constantin Films, Screen Gems και Sony Pictures.



    The Mortal Instruments: City of Bones trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ίδια συνταγή στο trailer του The Mortal Instruments: City of Bones Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top