F Το επίσημο μεγάλο trailer του The Host της Stephanie Meyer είναι εδώ - FilmBoy Το επίσημο μεγάλο trailer του The Host της Stephanie Meyer είναι εδώ - FilmBoy
  • Latest News

    Το επίσημο μεγάλο trailer του The Host της Stephanie Meyer είναι εδώ


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    To Τwilight μπορεί να μας τελείωσε, αλλά το όνομα Stephanie Meyer θα εξακολουθεί να μας κυνηγάει.

    Αν και ήμουν προετοιμασμένος να κράξω μετά την ξενέρα του Breaking Dawn: Part 2, τελικά το The Host που μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο του trailer από την Open Road Films (μετά το μικρό teaser το Μάρτιο), φαίνεται μια υποσχόμενη δουλειά.

    Η ταινία είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Meyer, το οποίο ξεκίνησε σαν ιδέα καθώς τελείωνε το Twilight: Eclipse και φυσικά προορίζεται για άλλο ένα μελλοντικό νεανικό franchise.

    Η υπόθεση εκτυλίσσεται στο μέλλον όπου οι άνθρωποι έχουν γίνει ξενιστές για εξωγήινους εισβολείς, οι οποίοι έχουν καταλάβει τα μυαλά τους αφήνοντας τα σώματα τους άθικτα...




    Το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας έχει υποκύψει σε αυτό, με τις ζωές όλων να συνεχίζονται χωρίς να έχουν καταλάβει τίποτα.

    Η Melanie, μια απ'τους λίγους ανθρώπους που είχαν μείνει και αντιστέκονταν, όταν αιχμαλωτίστηκε πίστευε πως ήρθε το τέλος της.

    Η Wanderer, η ψυχή που εισέβαλε στο σώμα της Μelanie, είχε προειδοποιηθεί για τις δυσκολίες που κρύβει το να ζεις σε ένα ανθρώπινο σώμα, όπως η σύγχυση από την πληθώρα αισθήσεων και συναισθημάτων.

    Ανιχνεύοντας τις σκέψεις της Melanie, θα θελήσει να ανακαλύψει τι απέγιναν οι υπόλοιποι από τους ανθρώπους που αντιστέκονταν και επιπλέον θα γεμίσει το μυαλό της με οράματα για τον άντρα που αγαπάει, τον Jared ο οποίος ζει ακόμα κρυμμένος.

    Αδύναμη να χωρίσει την Melanie από τις επιθυμίες του σώματος της, η Wanderer αρχίζει να λαχταρά τον άντρα αυτόν, και ενώ στην ίδια έχει ανατεθεί να τον φανερώσει.

    'Οταν εξωτερικές δυνάμεις μετατρέψουν την Wanderer και τη Melanie σε απρόθυμους συμμάχους, ξεκινούν και οι δύο μια επικίνδυνη και αβέβαιη αναζήτηση για τον άντρα που αγαπούν.


    Ο Andrew Niccol (Gattaca) που βρίσκεται στη σκηνοθετική καρέκλα, φαίνεται ο κατάλληλος άνθρωπος για ένα τέτοιο μελλοντολογικό περιβάλλον, αν και έχει καιρο να κάνει πραγματικά καλή ταινία (In time κανείς;).

    Όσο για την πρωταγωνίστρια Saoirse Ronan (Hanna) είναι από τις πιο ταλαντούχες και υποσχόμενες νεαρές ηθοποιούς και μία από τις 15 Rising Starlets του FilmBoy, οι κλασικοί ρόλοι των μορφονιών Max Irons (γιος του Jeremy Irons) και Jake Abel δείχνουν λιγότερο ανέκφραστοι από τους αντίστοιχους του Λυκόφωτος και στο υπόλοιπο καστ συναντάμε τους Diane Kruger, William Hurt και Frances Fisher.

    Αν κάτι παραμένει σταθερό είναι οι φακοί στα ψεύτικα μάτια που κάνουν "ΜΠΑΜ"(παρατηρήστε την ξανθιά Diane Kruger και...θα καταλάβετε!) αλλά από κεί και πέρα, δεν φαίνονται να λείπουν το θέαμα και οι ρομαντικές στιγμές, σε μια ταινία που μοιάζει περισσότερο ώριμη και μεταποκαλυπτικά ατμοσφαιρική, περισσότερο κοντά στην χιλιοειπωμένη ιδέα ενός Invasion of The Body Snatchers αλλά για το κοινό του Hunger Games.

    Στην Αμερική θα κυκλοφορήσει 29 Μαρτίου του 2013 και στα καθ'ημάς αναμένεται 11 Απριλίου.
    Η γνώμη σας;

     
    The Host trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το επίσημο μεγάλο trailer του The Host της Stephanie Meyer είναι εδώ Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top