F The Three Stooges - FilmBoy The Three Stooges - FilmBoy
  • Latest News

    The Three Stooges

    Ως Τρίο Στούτζες, οι Moe Howard, Curly Howard και Larry Fine δημιούργησαν μια σχολή κωμωδίας.

    Ένα βαριετέ, που εξελίχθηκε σε μια δημοφιλή σειρά μικρού και μεγάλου μήκους, και οι Stooges εξελίχθηκαν σε ένα must της οικογένειας, με τους νεαρούς οπαδούς τους να περνούν πολλές ώρες αναπαράγοντας τις κινήσεις – σήματα κατατεθέν του τρίο, συχνά προκαλώντας τη κατάπληξη των γονιών τους.

    Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού έγιναν θρύλοι της κωμωδίας, και το trade mark τους έχει παραμείνει όλα αυτά τα χρόνια, διατηρώντας τη θέση τους στην pop κουλτούρα, παρά το ότι η καταγωγή τους χρονολογείται από τη δεκαετία του 1930.

    Θέλοντας να τονίσουν την αγάπη τους για το τρίο, οι σκηνοθέτες Peter και Bobby Farrelly έφτιαξαν το The Three Stooges, μια περίεργη προσπάθεια να επαναφέρουν τη κλασική κωμωδία στη μεγάλη οθόνη, με ένα ολοκαίνουργιο (φυσικά) cast να …πιθηκίζει και να αυτοχαστουκίζεται.

    Λοιπόν ... αυτή η ταινία έγινε.
    Και, φυσικά, δε χρειαζόταν να γίνει...




    Εκτιμώ την εκκεντρικότητα των δημιουργών του Dumb and Dumber και Something About Mary (εκτιμώ δε σημαίνει πως μου αρέσει), αλλά …ένα reboot του Τρίο Στούτζες;
    Το 2012;

    Δεν νομίζω ότι νεαροί θέλουν να δουν κάτι τέτοιο.
    Ούτε καν ότι οι οπαδοί των αρχικών Moe, Larry και Curly ανυπομονούσαν να δουν τη μνήμη των Stooges να αμαυρώνεται από μια περιττή και ενδεχομένως κακόγουστη ταινία.

    Παρατημένοι σε ένα ορφανοτροφείο ως βρέφη, οι Moe (Chris Diamantopoulos),  Larry (Sean Hayes) και Curly (Will Sasso, Life As We Know It) ωρίμασαν σε καταστροφικοί ενήλικες, τρομοκρατώντας τις υπεύθυνες μοναχές, συμπεριλαμβανομένης της αδερφής Mary-Mengele (…Larry David, Whatever Works) και της ηγουμένης (Jane Lynch, Paul).


    Ηλίθιοι που τους αρέσει να προκαλούν πόνο ο ένας στον άλλο, οι Stooges θα βρεθούν σε μια αποστολή για να βρουν χρήματα, ελπίζοντας να να βοηθήσουν να σωθεί το  ορφανοτροφείο τους.

    Επίσης, μισθώνονται για να βοηθήσουν τη Lydia (Sofia Vergara, New Year’s Eve) να σκοτώσει τον ευγενή άνδρα της, Teddy (Kirby Heyborne), αλλά ‘καταφέρνουν’ να στείλουν στο νοσοκομείο τον έτερο συνωμότη Mac (Craig Bierko, The Change-Up).

    Sean Penn, John Depp, Paul Giamatti, Jim Carrey, Benicio Del Toro, Justin Timberlake …όλοι αυτοί φέρεται να πέρασαν από casting για τους ρόλους!
    Εγώ δεν το πιστεύω – όχι για όλους.

    Αν όμως είναι αλήθεια, πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στον υπεύθυνο casting, γιατί από αυτά τα ονόματα κατέληξαν στους Hayes, Sasso και Diamantopoulos.

    Παρά το πανάθλιο trailer, το The Three Stooges έχει μοιρασμένες κριτικές (…) κι έκανε $17 εκατομμύρια στο άνοιγμά του στις 13 Απριλίου, ενώ έκλεισε με $44!

    Ευτυχώς, στη χώρα μας δεν υπήρξε ενδιαφέρον από κανέναν.


     
    The Three Stooges trailer 2 από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Three Stooges Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top