F Το Κυνήγι των Μαγισσών - Season of the Witch - FilmBoy Το Κυνήγι των Μαγισσών - Season of the Witch - FilmBoy
  • Latest News

    Το Κυνήγι των Μαγισσών - Season of the Witch

    Το Season of the Witch είναι από τις περιπτώσεις ταινιών για τις οποίες δεν μπορείς να μιλήσεις θετικά. 

    Δεν είναι μόνο το trailer που είναι ένα χαοτικό κολάζ από σκοτεινές εικόνες με gothic μουσική που θα αρέσει μόνο στο fan club του Underworld, και στο οποίο ανάθεμα αν καταλαβαίνεις ποιος κάνει τι. 

    Ούτε γιατί επί έναν ολόκληρο χρόνο δεν είδαμε κάποιο clip ή κάποια φωτογραφία, παρά μόνο ένα sneak peak 28 δευτερολέπτων τον Οκτώβριο και το trailer ένα μήνα μετά, κινήσεις που δείχνουν την απροθυμία της Lionsgate να στηρίξει την ταινία. 

    Ούτε φυσικά για τα κακεντρεχή σχόλια ότι ‘είναι άλλη μια πατατιά του Nicholas Cage’, κάτι που δεν υποστήριξε ποτέ αυτό το blog. 

    ...Ίσως είναι όλα αυτά μαζί.

    Το γεγονός ότι τελικά η Lionsgate ακύρωσε την έξοδο της στις αίθουσες που ήταν προγραμματισμένη για 19 Μαρτίου, μόλις 5 εβδομάδες πριν, συν το ότι ...


    ...δεν ανακοίνωσε κάποια άλλη ημερομηνία αλλά ούτε και το λόγο της αναβολής, κάνει πολύ πιθανή μια ηρωική έξοδο απευθείας στο DVD. 

    Και βέβαια, μόνο για κακόγουστο αστείο μπορώ να εκλάβω τους ψιθύρους (αγωνίας) που ακούστηκαν – ευτυχώς όχι από πολλούς – ότι η Lionsgate πήρε 2-3 βδομάδες παράταση για να το μετατρέψει σε 3D! 

    Δεν υπάρχει καμιά τέτοια περίπτωση, ειδικά μετά από τα ...πολύ καλά (χα χα) σχόλια που πήρε η Τιτανομαχία, που παρεμπιπτόντως καθιέρωσε νέο ορισμό στη τεχνολογία, ως ‘το καλό 3D’ και ‘το κακό 3D’! 

    Όλα αυτά για μια ταινία που δε μοιάζει να στοίχισε και λίγα, με πολυήμερα γυρίσματα στις παγωμένες Άλπεις και τον Νικόλα να μοιάζει ...ξεπατικωτούρα από το The Sorcerer’s Apprentice

    Εδώ τον βλέπουμε στο ρόλο ενός ιππότη του 14ου αιώνα που συνοδεύει μια κοπέλα, που είναι στα ...τελευταία στάδια της σχολής Κολασμένων Μαγισσών, σε ένα Μοναστήρι όπου υποτίθεται οι μοναχοί εκεί έχουν το τρόπο να την κάνουν να ξεχάσει ο,τι έμαθε στα προηγούμενα τρίμηνα.  

    Μαζί του ...κρύωναν και οι Ron Perlman, Claire Foy και ο Ulrich Thomsen (ο γιατρος στο περσινό Tell Tale). 

    Σκηνοθετεί ο Dominic Sena, ο άνθρωπος που είχε την Sexiest Woman Alive για το 2009 Kate Beckinsale και την έντυσε σα κρεμμύδι(!) στο περσινό Whiteout

    Το σενάριο είναι του Bragi F. Schut, που μετά από αυτό τον έστειλαν στην Ιαπωνία να γράφει για εγχώρια animation! 

    Με την αναβολη επ'αοριστων που πηρε στην Αμερικη, ειναι αγνωστο αν και ποτε θα το δουμε στην Ελλαδα.

    Update: Τελικά τη διανομή πήρε η Relativity και θα το βγάλει στην Αμερική στις 7 Ιανουαρίου 2011, ενώ η δικιά μας Village Films το φέρνει στην Ελλάδα στις 27 Ιανουαρίου 2011.

    Δείτε το trailer.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το Κυνήγι των Μαγισσών - Season of the Witch Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top