F L!fe Happens - FilmBoy L!fe Happens - FilmBoy
  • Latest News

    L!fe Happens

    Αν υπάρχει ένα βασικό δίδαγμα που πρέπει να αντλήσουμε από οποιαδήποτε από τις πολυάριθμες ταινίες απρογραμμάτιστης εγκυμοσύνης, είναι αυτό: το σεξ χωρίς προφυλάξεις (ειδικά όταν γίνεται με ένα άτομο που είναι κάτι περισσότερο από άγνωστος) είναι ξεκαρδιστικό, καθόλου επικίνδυνο, και καταλήγει πάντα στη γέννηση ενός παιδιού.

    Είναι, επίσης, ένας βίαιος τρόπος για ένα πρώην ανώριμο άτομο να προβεί σε απολογισμό της ζωής του και να αποδεχθεί ότι ήρθε η στιγμή να απομακρύνει τα παιδαριώδη πράγματα και τις φιλοδοξίες του (ακόμα και μια δουλειά που μπορεί να είναι ευτυχής που την κάνει), ώστε αυτό το ‘στιγμιαίο λάθος’ να γίνει ο μοναδικός στόχος του, που τελικά οδηγεί σε μια πιο ικανοποιητική ζωή.

    Αυτό περίπου είναι το concept του L!fe Happens (στα φεστιβάλ και στο Imdb έτσι γράφεται), το οποίο στα χαρτιά, είναι ένα Knocked Up από τη σκοπιά των γυναικών.

    H κωμωδία του Judd Apatow (όπως και τόσες άλλες) είχε επικεντρωθεί στην αρσενική πλευρά της εξίσωσης (λες και μόνο οι άντρες τρελαίνονται στην ιδέα να γίνουν γονείς ξαφνικά και …απρογραμμάτιστα), για την οποία μάλιστα επικρίθηκε σφόδρα η πρωταγωνίστρια Katherine Heigl...




    Το L!fe Happens είναι μια εναλλακτική, αλλά σίγουρα όχι το ίδιο ικανοποιητική.

    Τρεις γυναίκες, η Kim (Krysten Ritter, She's Out of my League), η καλύτερή της φίλη Deena (Kate Bosworth, Straw Dogs) και η Laura (Rachel Bilson, Waiting for Forever) μοιράζονται ένα πεντακάθαρο, πανάκριβο και μοντέρνο σπίτι στο Silver Lake του Λος Άντζελες.

    Κατά τη διάρκεια μιας …επιτυχημένης βραδιάς, η Deena καταλήγει με το τελευταίο προφυλακτικό του σπιτιού, αφήνοντας την Kim απροετοίμαστη και απροφύλακτη.

    Ένα χρόνο μετά, η Kim είναι πλέον ανύπαντρη μητέρα ενός αγοριού του οποίου ο Αυστραλός σέρφερ πατέρας φεύγει σε περιοδεία.

    Οι μεγάλες ευθύνες της, σε συνδυασμό με τη σπαστικιά αφεντικίνα της (Kristen Johnson, Finding Bliss) της βάζουν ατελείωτες προκλήσεις στο προγραμματισμό της, αλλά οι φίλες της είναι πάντα εκεί για να βοηθήσουν με την φροντίδα του παιδιού …εκτός αν αυτό τους χαλάει τα δικά τους σχέδια.


    Εξάλλου, η Deena έχει μια ταχέως αναρριχόμενη καριέρα ως συγγραφέας ρομαντικών βιβλίων, για να μην αναφέρω τις συνεχείς τυχαίες σχέσεις που έχει κατά καιρούς, και η wanna-be-TV-star παρθένα Laura ασχολείται με διάφορα τρελά χόμπι και δείχνει απρόθυμη να αλλάξει το πρόγραμμά της.

    Τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο περίπλοκα όταν η Kim αποφασίζει να ξαναμπεί στο παιχνίδι των ραντεβού, γνωρίζοντας τον διαζευγμένο Nicholas (Geoff Stults, J.Edgar).

    Τώρα πρέπει να τα καταφέρει με ένα παιδί και έναν άντρα, ενώ προσπαθεί να βρει μια διέξοδο στο χάος που δημιούργησε για τον εαυτό της.



    Παίζει ακόμη ο Jason Biggs (American Pie: Reunion), ο Justin Kirk (Elektra Luxx), η Andrea Savage (Dinner for Schmucks) και άλλοι. 

    Το L!fe Happens είναι η πρώτη σκηνοθετική προσπάθεια της Kat Coiro, η οποία έγραψε και το σενάριο από κοινού με τη Krysten Ritter.

    Η ταινία έχει περισσότερες κακές κριτικές και προβλήθηκε σε λίγες αίθουσες των ΗΠΑ στις 13 Απριλίου.



    Life Happens trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: L!fe Happens Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top