F Η Rose Byrne στη δική της κομεντί στο trailer του I Give It A Year - FilmBoy Η Rose Byrne στη δική της κομεντί στο trailer του I Give It A Year - FilmBoy
  • Latest News

    Η Rose Byrne στη δική της κομεντί στο trailer του I Give It A Year


    Φαίνεται ότι ήρθε η ώρα για τη συμπαθέστατη Rose Byrne να ηγηθεί σε μια κομεντί, μετά τα περάσματά της στα Bridesmaids και Get Him to the Greek.

    Το I Give It A Year βασίζεται στον …αστικό μύθο των Αμερικανών ότι ο πρώτος χρόνος σε ένα γάμο είναι ο πιο δύσκολος, αφού το ζευγάρι εξακολουθεί να προσαρμόζεται στην ιδέα των αιωνίων παραχωρήσεων.

    Στην Ελλάδα βέβαια, ο πρώτος χρόνος είναι και ο καλύτερος, αφού μπορείς να ζητήσεις να …σου κάνει οτιδήποτε, χωρίς να φοβάσαι το κράξιμο.

    Στη ταινία του Dan Mazer (σεναριογράφου του Bruno), οι νεόνυμφοι Nat (Rose Byrne) και Josh (Rafe Spall) έρχονται στο σπίτι μετά την όμορφη τελετή γάμου τους, για να συνειδητοποιήσουν ότι κάτι δεν τους κάνει κλικ στη σχέση τους.

    Για να περιπλέξει τα πράγματα, ένα ζευγάρι ελκυστικών ‘τρίτων’ μπαίνουν στη ζωή τους, με τη μορφή της ‘too perfect’ πρώην του Josh (Anna Faris) και του τολμηρού νέου πελάτη της Nat (Simon Baker).

    Το I Give It A Year βγαίνει στη Βρετανία στις 8 Φεβρουαρίου, ενώ ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί κάτι για ΗΠΑ.

    Το επίσημο trailer της Βρετανικής κωμωδίας μόλις κυκλοφόρησε.
    Πώς σας φαίνεται;



     
    I Give It a Year trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Rose Byrne στη δική της κομεντί στο trailer του I Give It A Year Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top