F Ο Billy Crystal παππούς στο trailer της οικογενειακής κωμωδίας Parental Guidance - FilmBoy Ο Billy Crystal παππούς στο trailer της οικογενειακής κωμωδίας Parental Guidance - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Billy Crystal παππούς στο trailer της οικογενειακής κωμωδίας Parental Guidance


    Οι ομορφότερες γιορτές στο κόσμο πλησιάζουν, πράγμα που σημαίνει ότι βρισκόμαστε στην εποχή του χρόνου όπου κάποιες οικογένειες θα μαζευτούν τα απογεύματα και τα βράδια για μια χαλαρή επανασύνδεση, παρακολουθώντας κενά προγράμματα στη τηλεόραση και - ελπίζω - πολλές ταινίες.

    Υπάρχουν πολλές ταινίες που εξυπηρετούν πολύ καλά την ανάγκη της οικογενειακής παρέας, αλλά το Parental Guidance θα είναι σε κυκλοφορία DVD αργά μέσα στο 2013, αφού τα Χριστούγεννα βγαίνει στις αίθουσες.

    Η ταινία περιέχει τον Billy Crystal και τη Bette Midler ως παππούς και γιαγιά που θα πρέπει να φροντίσουν τα εγγόνια τους για ένα διάστημα, όταν οι γονείς των παιδιών (Marisa Tomei και Tom Everett Scott) θα πρέπει να περάσουν ένα Σαββατοκύριακο μακρυά από την πόλη για δουλειά.

    Το Parental Guidance φαίνεται να ρίχνει τους ήπιους αλλά ντεμοντέ Crystal και Midler στο λάκο της σύγχρονη ανατροφής παιδιών.

    Παρά τα κρύα αστειάκια του trailer, είναι πάντα απολαυστικό να βλέπεις τον Billy στη μεγάλη οθόνη.

    Η γνώμη σας;


     
    Parental Guidance trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Billy Crystal παππούς στο trailer της οικογενειακής κωμωδίας Parental Guidance Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top