F Στα γυρίσματα του Breaking Dawn: Part 2, για όσους δεν το είδατε ακόμα - FilmBoy Στα γυρίσματα του Breaking Dawn: Part 2, για όσους δεν το είδατε ακόμα - FilmBoy
  • Latest News

    Στα γυρίσματα του Breaking Dawn: Part 2, για όσους δεν το είδατε ακόμα


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Το τέλος του Λυκόφωτος ή καλύτερα το φινάλε του...φινάλε, προβάλλεται ήδη στις ευρωπαϊκές, αμερικάνικες αλλά και στις δικές μας αίθουσες.

    Με τους Twi-hards να συρρέουν κατά κύματα, το Breaking Dawn:Part 2 πραγματοποίησε στην Αμερική το δεύτερο καλύτερο άνοιγμα για το franchise, με τα $141,3 εκατομμύρια να βρίσκονται ελάχιστα πίσω από τα $142,8 της δεύτερης ταινίας New Moon και καπαρώνοντας την 8η θέση στο top 10 της λίστας με τα καλύτερα ανοίγματα όλων των εποχών.

    Προσωπικά, δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με το review του Γιώργου Καραμάνου, σε ένα φινάλε που ξενέρωνε αφάνταστα - και σας το λέει ένας μη φαν που του άρεσε όμως το Breaking Dawn: Part 1 και περίμενε το Part 2 πολύ καλύτερο.

    Όσοι ή - πολύ περισσότερο - όσες δεν το έχετε δει ακόμα ή το είδατε αλλά η δίψα για teen βαμπιρικά ρομάντζα ξεπερνάει και αυτή των βαμπίρ για αίμα, ρίξτε παρακάτω μια ματιά σε δύο σποτάκια και δύο featurettes/making of, σχετικά με τα γυρίσματα.










    Αν μετά απ'όλα αυτά έχετε μείνει παραπονεμένοι και δεν χορτάσατε, δικό σας και ένα bonus, επικό banner.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Στα γυρίσματα του Breaking Dawn: Part 2, για όσους δεν το είδατε ακόμα Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top