F Νέο trailer του animation Epic και ...η Pixar απέκτησε ανταγωνισμό - FilmBoy Νέο trailer του animation Epic και ...η Pixar απέκτησε ανταγωνισμό - FilmBoy
  • Latest News

    Νέο trailer του animation Epic και ...η Pixar απέκτησε ανταγωνισμό


    Βασισμένο προφανώς στην επιτυχία του Avatar, το νέο trailer του animation με τίτλο Epic δε θα μπορούσε να είναι άλλο παρά …αυτό ακριβώς που λέει ο τίτλος του.

    Τη ταινία της Blue Sky Studios σκηνοθετεί ο Chris Wedge (του πρώτου Ice Age) και στις φωνές είναι οι Amanda Seyfried, Josh Hutcherson και Aziz Ansari .

    Η ιστορία του Epic, μιλά για μια συνεχή μάχη που διεξάγεται στην καρδιά του δάσους, ανάμεσα στις δυνάμεις του καλού και του κακού.

    Όταν ένα έφηβο κορίτσι Mary Katherine (Seyfried) μεταφέρεται μαγικά σε αυτό το μυστικό παράλληλο σύμπαν,  θα συναντήσει μια ομάδα από αστείους και παιχνιδιάρικους χαρακτήρες και θα τους βοηθήσει, έτσι ώστε να σώσει το μυστικό αυτό σύμπαν (και κατ’ επέκταση όπως μαθαίνουμε αργότερα και το δικό μας) από τον αφανισμό. 


    Το Epic μοιάζει να είναι ένα όμορφο animated φιλμ που μάλλον θα έχει περισσότερη επιτυχία στα …μεγάλα παιδιά, και βρίσκεται στα χνάρια των ταινιών της Pixar.

    Ρίξτε μια ματιά στο νέο trailer και τα λέμε.



     
    Epic trailer 2 από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Νέο trailer του animation Epic και ...η Pixar απέκτησε ανταγωνισμό Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top