F Jeremy Renner και Gemma Arterton στο νέο trailer του Hansel & Gretel: Witch Hunters - FilmBoy Jeremy Renner και Gemma Arterton στο νέο trailer του Hansel & Gretel: Witch Hunters - FilmBoy
  • Latest News

    Jeremy Renner και Gemma Arterton στο νέο trailer του Hansel & Gretel: Witch Hunters

    Αναδημοσίευση από Horrorant.

    Ο σκηνοθέτης του Dead Snow, Tommy Wirkola, έρχεται να επαναλάβει την κλασική ιστορία του Hansel και της Gretel, με άλλο ένα trailer, πιο ακατάλληλο από αυτό που είχαμε δει το Σεπτέμβριο (και όχι του Black Forest: Hansel and Gretel & The 420 Witch που είδαμε τον Απρίλιο).

    Η διαφορά σε αυτό το trailer είναι ότι δεν βλέπουμε τόσο ανήμπορα μικρά παιδιά, αλλά badass μάγισσες που μαμούν και δέρνουν.

    Στην ταινία πρωταγωνιστούν ο Jeremy Renner, η Gemma Arterton, η Famke Janssen, ο Peter Stormare, ο Thomas Mann και άλλοι.

    Σε αυτό το σκοτεινό παραμύθι, τα αδέλφια Hansel και Gretel είναι μια τρομερή ομάδα κυνηγών επικηρυγμένων που παρακολουθούν και σκοτώνουν μάγισσες σε όλο τον κόσμο.

    Το trailer είναι ακατάλληλο, έχει πολύ gore και άφθονο αίμα.
    Η γνώμη σας;




    Hansel & Gretel: Witch Hunters trailer 2 από Horrorant
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Jeremy Renner και Gemma Arterton στο νέο trailer του Hansel & Gretel: Witch Hunters Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top