F October Baby - FilmBoy October Baby - FilmBoy
  • Latest News

    October Baby

    Για χρόνια, απλά και μόνο στο άκουσμα της φράσης ‘βασισμένο στη χριστιανική πίστη’, θα τρέχαμε όσο μακρύτερα μπορούσαμε - προσωπικά, θεωρώ τέτοιου είδους ταινίες στυγνά προκαταληπτικές.

    Πέρα από το απροκάλυπτο κήρυγμα που κανένας δεν έχει όρεξη να ακούσει όταν πάει να δει μια ταινία, τις περισσότερες φορές είναι χαμηλού επιπέδου ποιότητας.

    Τελευταία όμως, η χριστιανική κινηματογραφική κοινότητα έχει ωριμάσει και η ψηφιακή εποχή έχει καταστήσει δυνατή στους κινηματογραφιστές με χαμηλότερο προϋπολογισμό να παράγουν ταινίες ποιότητας.

    Θυμηθείτε τα Facing the Giants (που εξέπληξε το Hollywood παίρνοντας ευρεία διανομή και έγινε εισπρακτικό χιτ για τα κυβικά του) και το πρόσφατο Courageous, όλα του Alex Kendrick σε σενάριο του αδερφού του Stephen.

    Στο October Baby των Andrew και Jon Erwin, η πίστη είναι μεν ισχυρή, αλλά η ταινία δεν είναι ένα καθαρό Christian movie - δεν κηρύττει την πίστη, απλά είναι ουσιαστικής σημασίας για την ιστορία και τους χαρακτήρες που εμπλέκονται σε αυτήν...




    Μία φοιτήτρια που λιποθυμά στη σκηνή κατά τη διάρκεια του ερμηνευτικού ντεμπούτου της, η Hannah (η πρωτοεμφανιζόμενη Rachel Hendrix), συνειδητοποιεί ότι η δια βίου μάχη της με τα προβλήματα υγείας της, συνδέονται με την πρόωρη γέννηση κατά τη διάρκεια μιας κακότεχνης έκτρωσης.

    Ξαφνιασμένη με την αποκάλυψη, χρόνια κρυμμένη από τους γονείς Jacob (John Schneider, πιο πρόσφατα στο The Rebound αλλά ναι, είναι ο Bo Duke των τηλεοπτικών Dukes!) και Grace (Jennifer Price), η Hannah είναι αποφασισμένη να συναντήσει τη πραγματική μητέρα της.

    Μαζί με τους φίλους της, συμπεριλαμβανομένου του κορτάκια Jason (Jason Burkey), ξεκινά ένα οδικό ταξίδι για το Mardi Gras με την ελπίδα να επισκεφθει τον τόπο της τραυματικής γέννησής της, με οποιοδήποτε τρόπο.

    Με την ενθάρρυνση του Jason, η Hannah φτάνει σε μια νοσοκόμα (Jasmine Guy) η οποία επέβλεψε την αποτυχημένη έκτρωση, αλλά και τη βιολογική μητέρα της (Shari Rigby), η οποία δε θέλει καμία σχέση με τη νεαρή γυναίκα.

    Κοιτώντας προς τον Θεό για συγχώρεση αφού υπομείνει το πόνο της απόρριψης, η Hannah επανεκτιμά τη ζωή της και την ικανότητα της να αγαπήσει.

    Ευτυχώς, το trailer δείχνει ότι δεν είναι αντιπαθητικά θεοσεβούμενο, γι’αυτό και βρίσκεται στα previews του FilmBoy.

    Το October Baby βρήκε διανομή σε τριψήφιο αριθμό αιθουσών στην Αμερική στις 23 Μαρτίου, και παρά τις κακές κριτικές που έχει, έκλεισε τη πορεία του στο box office με πάνω από $5 εκατομμύρια!



    October Baby trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: October Baby Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top