F THE REBOUND - FilmBoy THE REBOUND - FilmBoy
  • Latest News

    THE REBOUND

    **********   3/10
    Σύμφωνα με ελεγχόμενες πληροφορίες του KostasBlog, υπήρξε έντονη διαμάχη μεταξύ των στελεχών της ελληνικής εταιρείας διανομής για τον ελληνικό τίτλο της ρομαντικής κομεντί The Rebound. 

    Τίτλοι όπως ‘Η Τεκνατζού’ και ‘Η 40αρα κι ο Πρωτάρης: The Sequel’ή πιο απλά 'Ναταλία Γερμανού' έπεσαν γερά στο τραπέζι αλλά κάποιες γυναίκες που ένοιωσαν να προσβάλλονται αντέδρασαν, με αποτέλεσμα ο τίτλος να μείνει όπως έχει, κι ας παραπέμπει σε ντοκιμαντέρ που προλογίζει ο Βασίλης Σκουντής. 

    Φυσικά, ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Bart Freundlich (ίσως να έπεσε στα χέρια σας μια κομεντί με τίτλο Trust The Man...ε, αυτός) δεν είχε στο μυαλό του το μπάσκετ αλλά μια έκφραση που χρησιμοποιείται (σπανίως) στην Αμερικανική διάλεκτο και ως ‘αντιδραστική κίνηση με αρνητικά αποτελέσματα’ ή αυτό που λέμε ‘του γύρισε μπούμερανγκ’ στα ερωτικά. 

    Πρωταγωνίστρια είναι η Catherine Zeta-Jones, που κάνει μια ταινία (και τι ταινία...το No Reservations) ανά 5 χρόνια, στο ρόλο ...



    ...της Σαντυ, μιας 40κατι συζύγου που ανακαλύπτει ότι ο άντρας της την απατά από το video γενεθλίων του γιου της! 

    Τον παρατάει και πάει να ζήσει στη πόλη, νοικιάζει ένα διαμέρισμα πάνω από ένα coffee shop και βρίσκει δουλειά. 

    Στο kafe δουλεύει ένας νεαρός (Justin Bartha, ο γαμπρός στο The Hangover) που είναι κι αυτός απογοητευμένος αφού η γυναίκα του τον παντρεύτηκε για να πάρει τη Πράσινη Κάρτα! 

    Γρήγορα γίνονται φίλοι και μάλιστα τον προσλαμβάνει να κρατάει το παιδί της όσο εκείνη βρίσκεται στη δουλειά. 

    Θες η μοναξιά, θες οι ορμόνες μιας χωρισμένης 40αρας, του τη πέφτει, εκείνος την ερωτεύεται, εκείνη φοβάται, εκείνος επιμένει, εκείνη τον φτύνει...οκ, τα ξέρετε. 

    Το περίεργο είναι ότι η ταινία παίζεται από πέρυσι σε όλη σχεδόν την Ευρώπη, στην Ασία και τη Λατινική Αμερική, θα παιχτεί σε όλο τον υπόλοιπο πολιτισμένο κόσμο μέχρι τα μέσα του 2010, και οι αδερφοί Weinstein ακόμα δεν έχουν προγραμματίσει να το δείξουν στις αμερικανικές αίθουσες. 

    Μάλιστα, δεν προβλήθηκε καν σε αμερικάνικο φεστιβάλ και δεν υπάρχει ούτε μια δημοσιευμένη κριτική από έντυπο εξ Αμερικής. 

    Στην Ελλάδα η Audio Visual κάνει μια ανόητη κίνηση βγάζοντας το την 1η Ιουλίου, επάνω στις πρώτες μέρες του Twilight: Eclipse, εκτός κι αν πιστεύει ότι υπάρχει light επιλογών γυναικείο κοινό που θα προτιμήσει κομεντί που λέγεται Ριμπαουντ από το εχω-να-κοιμηθω-από-περυσι βλέμμα του Robert Pattinson. 

    Δείτε το trailer.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: THE REBOUND Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top